Termen extins: AOPD Cerere de ofertă pentru închirierea unei săli de organizare a evenimentelor oficiale

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Cerere de ofertă pentru închirierea unei săli de organizare a evenimentelor oficiale

Asociația „Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova” (AOPD) este o uniune a 29 de ONG-uri locale și naționale, active în promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova.

Misiunea Alianţei Organizaţiilor pentru Persoane cu Dizabilităţi din Republica Moldova (AOPD) este de a îmbunătăţi calitatea vieții persoanelor cu dizabilităţi prin intermediul schimbării atitudinii societăţii şi crearea unui mediu cu oportunităţi egale de realizare.

Context. AOPD implementează pe parcursul anului 2018 următoarele proiecte:

  • Parteneriate locale și implicare națională pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități”, cu sprijinul financiar al Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare,
  • ”Planul operațional al AOPD 2018”, din resursele acordate de IM Swedish Development Partner.

Scopul anunțului

AOPD va selecta o companie specializată în prestarea serviciilor de chirie a sălilor de conferințe pentru organizarea atelierelor de lucru, seminarelor de instruire pe durata proiectului, pentru circa 40 persoane în mun. Chișinău.

Servicii solicitate*:

Chirie sală în or. Chișinău cu capacitatea de 30-40 persoane;

1 Pauză de cafea pentru 30-40 persoane;

Proiector, ecran proiecții, laptop, tablă flipchart.

*Sala trebuie să fie adaptată și accesibilă pentru persoane cu dizabilități.

Companii eligibile:

În cadrul concursului pot participa companii care prestează servicii de chirie a sălilor și dețin Licență privind domeniile de activitate/Certificat de înregistrare.

Oferta va include următoarele prețuri indicate cu TVA 0, iar documentele justificatoare vor fi prezentate la contractarea serviciilor:

  • Prețul chirie sală per zi și ½ zi;
  • Prețul pentru pauză cafea/ceai, 1 sticlă apă plată 0,5 L;
  • Datele de contact ale companiei și persoana de contact.

Ofertanţii pot depune o singură ofertă la adresa de e-mail: cretu.aopd@gmail.com, iar în cazul contractării serviciilor, aceasta va fi prezentată în original.

Data limită pentru primirea ofertelor este  12 martie 2018. Orice ofertă primită după termenul limită menționat va fi respinsă. Valabilitatea ofertei trebuie va fi cel puțin 30 zile de la data limită pentru depunerea ofertelor.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.