AOPD solicită oferte servicii de catering

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Misiunea Alianţei Organizaţiilor pentru Persoane cu Dizabilităţi din Republica Moldova (AOPD) este de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor cu dizabilităţi prin intermediul schimbării atitudinii societăţii şi crearea unui mediu cu oportunităţi egale de realizare.

Context

AOPD implementează: proiectul „Parteneriate locale și implicare națională pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități”, cu sprijinul financiar al Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, precum și proiectul”Planul operațional al AOPD 2018”, din resursele acordate de IM Swedish Development Partner.

Scopul anunțului

În vederea bunei desfășurări ale activităților prevăzute în proiecte și asigurării logistice, AOPD va selecta pe durata unui an, o companie de prestare a serviciilor de catering, pentru circa 50 persoane în mun. Chișinău.

Servicii solicitate:

Pauză de cafea,

Meniul pentru mic dejun/prînz/cină.

Oferta va include:

  • Prețul pentru o pauză de cafea/persoană,
  • Meniul detaliat privind pauza de mic dejun/prînz/cină,
  • Prețul pentru deservire și cheltuieli de transport,
  • Prețul total al ofertei în MDL, fără TVA. Documentele justificatoare cu privire la aplicarea cotei 0 vor fi prezentate în original.

Companii eligibile:

În cadrul concursului pot participa companii care prestează servicii de alimentație publică și dețin licență și certificate relevante.

Oferta va include:

  • Copia Licenței/Certificatul de înregistrare a companiei;
  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact;
  • Rechizitele bancare ale companiei.

Termenul limită de prezentare a ofertelor este  25 februarie 2018, ora 18.00.
Ofertele vor fi prezentate în format electronic și expediate prin e-mail la adresa: cretu.aopd@gmail.com, cu mențiunea „Ofertă de prețuri pentru servicii de catering”. Persoană de contact: Maria Crețu, 078273876.

Vor fi evaluate doar ofertele complete și vor fi contactate doar companiile selectate.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.