Urmareste-ne pe LinkedIn

Tender. Rechizite de birou

Asociaţia Naţionala a Trainerilor Europeni din Moldova (ANTEM) anunţă concurs pentru selectarea unei companii care prestează servicii de vânzare a rechizitelor de birou.

Prin realizarea prezentului concurs ANTEM doreşte să contracteze o companie care prestează  servicii de vânzare a rechizitelor de birou pentru perioada decembrie 2017 – august 2018. 

Toate prețurile indicate în oferta financiară trebuie să fie rezonabile și indicate în Lei MDL la cota TVA 0%.

Data limită de depunere a ofertei este 11 decembrie 2017.

Pentru identificarea elementelor de interes al ANTEM vizualizați anexa ANTEM cu Rechizite.

Rugăm să păstrați formatul inițial al listei cu rechizite!!

Această activitate va fi realizată în cadrul proiectului Integrarea cu respect pentru diversitate – Învățarea simultană a limbilor română și găgăuză în UTA Găgăuzia, cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC)

Ofertele se pot depune la oficiul Asociaţiei, la adresa: str. Iacob Hâncu 10/1, etajul 3; tel./fax 24.57.12 sau prin e-mail la antem.moldova@gmail.com 

 Pentru mai multă informaţie puteţi contacta: Lucia Cucu, manager de proiect, la tel. 24.57.12 sau pe adresa e-mail: antem.moldova@gmail.com.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md