Concurs de selectare a unui consultant/ unei consultante care să livreze training în domeniul comunicării publice pentru echipa Centrului ”Parteneriat pentru Dezvoltare”

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunţă competiţie deschisă cu referire la selectarea unui consultant/ unei consultante în livrare de training pe comunicarea publică pentru echipa CPD, în cadrul proiectului „Angajatori pentru Non-discriminare”. Proiectul este implementat de către Centrul ”Parteneriat pentru Dezvoltare”, fiind susţinut financiar de către organizaţia FHI 360 prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

Descrierea proiectului: Proiectul „Angajatori pentru Non-discriminare” şi-a propus ca în următorii 3 ani să determine un număr cât mai mare de angajatori din Republica Moldova să adopte şi să pună în aplicare proceduri de non discriminare în relaţiile de muncă. Acest deziderat va fi realizat prin pledoarie pentru non discriminare şi prin consolidarea capacităţilor pentru non discriminare. Parte din proiect este şi consolidarea capacităților tehnice ale Centrului „Parteneriat pentru Dezvoltare”. Training-ul respectiv se încadrează în acest obiectiv.

Obiectivul concursului: Selectarea unui consultant/unei consultante care să livreze un training pe comunicarea publică pentru echipa CPD.

Training-ul va consta din 4 sesiuni a câte 3 ore fiecare. Sesiunile (toate 4) vor avea loc pe parcursul a două săptămâni, în patru zile diferite. Training-ul va fi unul foarte practic, va implica diverse exerciții practice (simulări de conferințe de presă, interviu, discursuri la microfon etc.), care să dezvolte abilitățile de comunicare publică. În cadrul acestui training vor fi abordate următoarele subiecte/ aspecte:

 1. Cum comunicăm în public
 2. Cum ne prezentăm în fața camerei de luat vederi
 3. Aspecte ce țin de acordarea unui interviu (interview skills)
 4. Strategii de comunicare cu jurnaliști
 5. Structura unui discurs public
 6. Comunicat de presă
 7. Limbajul non-verbal în comunicarea publică etc.

Dosarul va include:

 • CV-ul;
 • Scrisoare de motivare care va conţine în mod obligatoriu: (1) Lista training-urilor și/sau orelor de curs livrate în domeniul comunicării publice; (2) Numele şi datele de contact a două persoane de referinţă;
 • Un proiect de plan de training pentru 1 sesiune de 3 ore (de max. 1 pagină);
 • Oferta financiară, remunerarea estimată (în MDL, inclusiv taxele).

Modelul ofertei financiare a se vedea în Anexa 3 din DOCUMENTUL atasat AICI

 

Criterii de Evaluare

 1. Studii relevante
 2. Experienţă anterioară de elaborare și livrare a training-urilor și/sau orelor de curs pe comunicare publică
 3. Motivația candidatului/ candidatei
 4. Remunerarea estimată

 

Cerinţe faţă de candidaţi:

- Studii superioare în unul din următoarele domenii: științe ale comunicării, jurnalism, relații cu publicul, psihologie, pedagogie;

- Experiență în livrarea training-urilor sau orelor de curs pe comunicare publică (pe temele specifice indicate mai sus);

- Experiența de lucru în domeniul solicitat (jurnalism, comunicare în public etc.) va constitui un avantaj;

- Abilităţi excelente de comunicare și prezentare;

- Devotament, entuziasm şi motivaţie.

 

Plata pentru serviciile prestate: Consultantul/consultanta va fi remunerat (-ă) prin virament bancar, după livrarea serviciilor. Transferul va fi efectuat în lei (MDL).

Perioada de executare a contractului septembrie-octombrie 2017  (contractul va fi semnat în MDL).

 

Ofertele pot fi trimise în versiune electronică la adresele:

natalia.covrig@gmail.com şi cpd@progen.md:

 

ofertele pot fi trimise în forma fizică la adresa:

Adresa poştală: Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”

str. Armenească,13,

MD-2012, Chişinău,

Republica Moldova

 

Termenul limită de prezentare a ofertelor este  22 septembrie 2017.

Pentru informații suplimentare: Natalia Covrig, tel. 022 23 70 89, e-mail: natalia.covrig@gmail.com

Mai multe detalii pot fi accesate AICI

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md