Achiziţia publică a calculatoarelor și echipamentelor periferice de către Serviciul Fiscal de Stat

Cererea de ofertă 

 

 

Republica Moldova

Proiectul de Modernizare a Administrării Fiscale

Împrumut nr./Credit nr./Grant nr.:8625-MD, 5829-MD

Denumirea Contractului: Calculatoare și echipamente periferice

Nr. de referință (conform planului de achiziții): TAMP/4/NCB-1

 

1.         Serviciul Fiscal de Stat a primit finanţare de la Banca Mondială pentru a acoperi costul TAMP și intenţionează să utilizeze o parte din sumă pentru plăţi prevăzute în Contractul pentru calculatoare și echipamente periferice.

2.         Serviciul Fiscal de Stat  solicită acum oferte sigilate din partea ofertanților eligibili pentru un lot (400 unități/seturi) de calculatoare și echipamente periferice, cu următoarele specificații tehnice minime:

Caracteristici

generale

Procesor : Intel i7, minim generația 4, sau performanță echivalentă bazată pe evaluarea de referință Bapco sau Sysmark
Chipset: Chipset realizat de același producător ca şi procesorul
Memorie internă: Memorie instalată: minim 8 GB, Tip memorie: DDR4
Hard-Disk intern: Capacitate: minim 500 GB SATA III
Sistem de operare si aplicații: Windows 10 Professional x64 bit; Microsoft Office  2016
Interfaţă grafică: Controller video integrat
Interfețe Interfeţe de reţea: 1x Port Gigabit Ethernet
Monitor: Nu mai puțin de 23” cu rezoluția 1920x1080 LED
Periferice Sursa de alimentare: UPS minim 700VA
Mouse: Optical mouse USB 3.0
Keyboard: rus/lat, 104-key standard, USB 3.0 cu modul de scanare a amprentelor compatibil cu Windows 10 și posibilitatea integrării cu aplicațiile software Microsoft.
Garanţia: Cel puțin 36 luni
Form Factor

- Monobloc (All-in-One);

- Brand-Name (similar Dell, HP, IBM, Lenovo, ASUS, etc.)

Lotul urmează a fi livrat în termen de cel mult 45 zile de la data semnării contractului.

3.         Licitaţia va avea loc prin procedurile de licitaţie naţională competitivă, specificate în Ghidul Băncii Mondiale pentru achiziția de bunuri, lucrări și servicii, altele decât cele de consultanţă, în cadrul împrumuturilor BIRD și creditelor și granturilor AID, de către împrumutații Băncii Mondiale (”Ghid de achiziții” din ianuarie 2011, revizuit în iulie 2014) și este deschisă tuturor ofertanților eligibili conform Ghidului de achiziții. Pe lângă aceasta, consultați alineatele 1.6 și 1.7, care stabilesc politica Băncii Mondiale privind conflictele de interese.

4.         Ofertanţii eligibili care sunt interesați pot obține alte informații de la Serviciul Fiscal de Stat, de la persoana de contact Viorel Bolocan, la adresa de email viorel.bolocan@sfs.md și pot examina documentele de licitaţie în timpul orelor de serviciu 09.00-17.00, la adresa: str. Constantin Tănase 6, etajul 3, biroul 303, Chișinău, MD-2005, Republica Moldova.

5.         Un set complet al documentelor de licitaţie în limba de stat poate fi obținut de ofertanții eligibili interesaţi după depunerea unei cereri în scris la adresa str. Constantin Tănase 9, etajul 2, biroul 246, Chișinău, MD-2005, Republica Moldova, email anastasia.movila@sfs.md.

6.         Ofertele trebuie să fie transmise Serviciului Fiscal de Stat, în atenția Anastasiei Movilă la adresa str. Constantin Tănase 9, etajul 2, biroul 246, Chișinău, MD-2005, Republica Moldova, până la 03 octombrie 2017, ora 10:00 a.m.. Licitaţia electronică nu este permisă. Ofertele târzii vor fi respinse. Ofertele vor fi deschise public, în prezenţa reprezentanților desemnaţi ai ofertanților și a oricăror persoane care doresc să participe, la adresa de mai jos, la data de 03 octombrie 2017, ora 10:00 a.m.

7.         Toate ofertele trebuie să fie însoțite de o Garanție de participare la licitaţie în sumă de 162 000 lei moldovenești.

8.         Adresa menționată mai sus este:

Serviciul Fiscal de Stat

str. Constantin Tănase 9, etajul 2, biroul 227, Chișinău, MD-2005, Republica Moldova

Nr. de telefon: +373 (22) 82-33-75, Nr. de fax: +373 (22) 82-33-54

Pagina web: www.sfs.md

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md