Concurs identificarea traseelor turistice și a programelor de odihna in baza lor in r. Ștefan-Vodă

Societatea Ecologică „BIOTICA” anunță concurs în cadrul proiectului „Informarea populației în scopul consolidării managementului în Zona Ramsar „Nistrul de Jos””, finanțat în cadrul Programului de Granturi Mici GEF, implementat de PNUD, pentru identificarea și amenajarea cu indicatoare a două trasee turistice în s. Cioburciu, s. Răscăeți și s. Talmaza din r. Ștefan Vodă si elaborarea programelor de odihna în baza acestora. Termenii de Referinta ce va fi parte integrală a contractului pot fi gasite pe www.biotica-moldova.org.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 25 iulie 2017. Ofertele se vor expedia prin poșta electronică liliana.josan@gmail.com, prin fax – (022) 495625 sau se vor depune personal la sediul ONG-ului, pe str. N. Dimo 17/4, of. 22, Chișinău. Persoana de contact – Liliana Josan, tel. (022) 498837.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md