Aventura in vestul salbatic (by Love Wins)



La 10 iulie 2012, la tabăra ”Andrieș”, din Orhei, s-au auzit sunete de focuri de arme, strigăte de indieni, o adevărată luptă ca în vestul sălbatic. Desigur, după cum v-ați dat seama, este vorba despre un nou eveniment organizat de Asociația Obștească „Dragstea Învinge”.

Evenimentul, având tematica „Aventură în vestul salbatic”, a adunat participanți de toate vîrstele, copii și parinți, studenți și bunici, oferindu-le o zi de vara activă. După ce și-au ales cine vor sa fie, indieni sau cowboy, toți copii au avut posibilitatea să-și confecționeze costumație si arme, care ulterior au fost folosite in cucererirea comorii taberei adverse.

Urmarorul eveniment tematic va avea loc la 22 iulie, unde oricine poate participa la un adevarat „Turneu ai cavalerilor medievali”.

Ma multe detalii găsiți pe pagina noastră de facebook, sau la numerul de telefon de mai jos.

 

A.O. “Dragostea Învinge”

Chişinău, str. Frumoasa 71

Mob: 069417541, Dorin

lovewins.ann@gmail.com

* Vă reamintim că A.O. „Dragostea Învinge” și-a propus să organizeze tabere de vară pentru copii. Din banii colectați, în luna august vor fi aduși la tabară copii din familii vulnerabile.

* * *

*cu siguranța ne-ați urmărit la Jurnal TV: http://www.jurnaltv.md/ro/news/copilul-tau-are-unde-sa-se-distreze-370131/

sau facebook: Love Wins (Dragostea Învinge)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.123715627767589.19590.100003874564351&type=1

„Dragostea Învinge” este o Asociaţie Obştească, constituită la 26 martie 2010, avînd drept scop susţinerea şi dezvoltarea fizică şi emoţională a copiilor şi tinerilor, în special a celor cu cerinţe educative speciale.