Agenda pentru luna Octombrie a programului Creative Speakers



tim 1280 1

Specialiști activi în sfera creativă din Statele Unite ale Americii vin în Moldova cu scopul de a oferi lecții pentru studenții de la „Profesiile Viitorului”. Programul „Profesiile Viitorului” este implementat de UTM, USM, UPSC, AMTAP și Asociația Companiilor de Creație din Moldova (COR), sub egida Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Culturii, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, care promovează o economie digitală, creativă și circulară și contribuie la  creșterea competitivității industriilor cheie din Moldova.

Dacă ești un student în devenire, un creator la început de drum sau un expert consacrat în domeniu, te așteptăm cu brațele deschise la ateliere, sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri, unde vei avea ocazia să descoperi perspective și metode noi. Nu rata ocazia de a învăța de la cei mai experimentați în Creative and Digital Media, în lunile septembrie - decembrie 2023.

Kate Edwards: 10 - 13 octombrie

Kate Edwards este o geografă și scriitoare ce lucrează mult cu hărți și jocuri video. Ea a studiat geografia și cartografia (știința de a face hărți) la două universități importante din Statele Unite. A lucrat la Microsoft între anii 1992 și 2005, unde a creat o echipă specială care se ocupa de strategii geopolitice, lucrând și la proiecte importante cum Microsoft Encarta World Atlas.

După ce a plecat de la Microsoft, Kate a înființat o firmă numită Englobe (acum Geogrify), care ajută la crearea de jocuri video ținând cont de diferite culturi și strategii. Ea a contribuit la jocuri mari ca Dragon Age II și Star Wars: The Old Republic. A mai fost și director la o asociație importantă de dezvoltatori de jocuri, IGDA, între 2012 și 2017.

1080x1080

 

Agenda Kate Edwards:

10 octombrie 
15:00 - Lecție cu studenții Game Design de la UTM. Locație: Mediacor

11 octombrie 
15:00 - Lecție cu studenții Game Design de la USM. Locație: Mediacor

12 octombrie
16:00 - Lecție publică alături de comunitatea Nortek. Formular de întregistrare aici. Locația: Bălți, nortek

13 octombrie
15:00 - Lecție cu studenții Game Design de la UPSC. Locație: Mediacor
18:30 - Game Talk: How to Change the Public Perception of Games and the Game Industry. Formular de înregistrare - aici. Locație: Mediacor

John Goodale: 24 - 27 octombrie

Expert global în vânzări și marketing în vânzări de software pentru întreprinderi și consumatori, strategii de creștere și operațiuni pentru companiile SaaS. John are un Istoric dovedit de maximizare a vânzărilor, profiturilor și cotei de piață în timp ce deschidem și recrutăm birouri la nivel global. Negocieri la nivel înalt cu parteneri strategici, precum și cu capitaluri de risc pentru a facilita extinderea. Lider adept pentru operațiuni internaționale și dezvoltare de produse multiculturale. Bilingv engleză-japonez și bine versat în culturile din America, Asia și Europa.

Agenda John Goodale

24 octombrie 
15:00 - Lecție cu studenții Game Design. Locație: Mediacor

25 octombrie
15:00 - Lecție cu studenții Animație și Multimedia. Locație: Mediacor

26 octombrie
15:00 - Lecție publică la nortek (Bălți)

27 octombrie
18:30 - Tech Talk: Global Trends. Locație: Mediacor

Programul „Creative Speakers” este dezvoltat de către Asociația Companiilor de Creație (COR) cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii și găzduit de Mediacor, centrul de producții și tehnologii pentru industriile Film, Gaming și New Media din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM). 

Acest program are scopul de a crea oportunităților unice de învățare pentru studenți și comunitatea creativă. Fiecare expert din SUA va aduce cu el cunoștințe practice și experiență valoroasă pentru viitorii specialiști din industria creativă. Fiți cu ochii pe pagina Asociației COR pentru a afla mai multe detalii despre viitori speakeri.