Un scăunel donat – un copil salvat



IMG 1242Platforma www.baby4baby.org lansată în luna mai curent (vezi mai mult)) a făcut fericite mai multe familii din țară, copilașii cărora benefeciază gratuit de un scăunel auto donat din inimă. În jur de 100 de scăunele au fost donate din momentul lansării platformei. Aceasta nu ar fi fost posibil fără dorința de implicare a fiecărui dintre noi și a intenției de a schimba atitudinea și situația. Suntem profund recunoscători persoanelor ce nu au rămas indiferente și au donat propriile sisteme de reținere și, îndeosebi, Inspectoratului Național de Patrulare, care ne-a ajutat să le colectăm și donăm în fiecare colț al țării.

Alte sute de copii sunt încă în așteptare, iar noi tindem să facem tot posibilul pentru ca fiecare dintre ei să aibă șansa să fie transportat în siguranță. Vă îndemnăm să nu fiți indiferenți! Cu certitudine, fie dvs., fie cineva dintre pietenii dvs. aveți un scăunel auto care nu-l mai utilizați, în timp ce altcineva are mare nevoie de el, dar nu are posibilitatea să-l procure.

 

IMG 0853

IMG 0850

Printr-un simplu click pe butonul „Donează” puteți salva o viață. Accesați platforma pentru mai multe informații sau contactați-ne direct la numerele indicate. În cazul în care aveți nevoie de un sistem de reținere accesați butonul „Am nevoie de un scăunel” și completați chestionarul.

Beneficiarii de scăunele sunt aleși prin metoda aleatorie de selectare, calculatorull fiind cel ce generează numărul de înregistrare al câștigătorului. Numărul de scaune donate este în dependență directă de numărul de scaune primite, deci, „Donați un scăunel din inimă, salvați o viață!”

IMG 1321