Viitorul jurnalismului: discuții despre tendințe și schimbări la Forumul mass-media 2017, cu jurnalistul american Kevin Z. Smith



Jurnalistul american Kevin Z. Smith va susține în ziua a doua a Forumului mass-media 2017 un atelier la tema ”Viitorul jurnalismului: tendințe și schimbări”.

Kevin Z. Smith este director adjunct al Programului Kiplinger în Jurnalismul Afacerilor Publice de la Universitatea Ohio. Are peste 20 de ani de experiență în jurnalism. A deținut mandatul de președinte al Societății Jurnaliștilor Profesioniști (SPJ). A activat în calitate de președinte al Comitetului de etică al grupului național. Scrie pentru revista ”Quill”, publicată de SPJ, dar și pe blog, despre etica jurnalistică. Are expertiză în utilizarea datelor. A predat jurnalism la Universitatea din Dayton. În calitate de scriitor și editor independent, a realizat o serie de articole despre impactul economic al explorării gazelor naturale și a forajului, despre biometrie și inițiative de securitate națională. A mai scris pentru revista Times West Virginian (Fairmont); Bloomberg Financial News (Washington); Associated Press (Charleston).

Nu uitați: Forumul mass-media 2017 va avea loc la 14 și 15 noiembrie 2017 în mun. Chişinău. Înregistrarea participanților are loc până la data de 5 noiembrie inclusiv, pe pagina electronică www.mediaforum.md

Forumul mass-media 2017 este organizat de Consiliul de Presă din Republica Moldova, în parteneriat cu Asociaţia Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia Presei Electronice (APEL).

Desfăşurarea Forumului mass-media 2017 este finanţată de Programul Mass-Media al Fundaţiei Soros-Moldova şi co-finanţată de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (Germania), DW Academie (Germania) și Ambasada SUA în Republica Moldova.

Pentru informaţii suplimentare:

tel.: (022) 210602 (persoană de contact – Diana Lungu, coordonatoare comunicare)

www.mediaforum.md