Ilya Krasilshchyk, co-fondatorul platformei Meduza.io, va vorbi la Forumul mass-media 2017 despre monetizarea site-urilor



Ilya Krasilshchyk, fondatorul platformei online în limba rusă Meduza.io din Letonia, va vorbi la cea de-a treia ediție a Forumului mass-media despre monetizarea eficientă a portalurilor informaționale.

După ce a renunțat la universitate la 21 de ani, în 2008 Ilya a devenit editorul celei mai influente reviste de divertisment din Moscova - ”Afisha”. În octombrie 2014, pleacă de la ”Afisha” și, împreună cu alți doi parteneri, lansează Meduza.io, un portal de știri în limba rusă, cu sediul în Riga, Letonia. Portalul este urmărit de peste 7,5 milioane de vizitatori unici.

Nu uitați: Forumul mass-media 2017 va avea loc la 14 și 15 noiembrie 2017 în mun. Chişinău. Înregistrarea participanților are loc până la data de 5 noiembrie inclusiv, pe pagina electronică www.mediaforum.md

Forumul mass-media 2017 este organizat de Consiliul de Presă din Republica Moldova, în parteneriat cu Asociaţia Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia Presei Electronice (APEL).

Desfăşurarea Forumului mass-media 2017 este finanţată de Programul Mass-Media al Fundaţiei Soros-Moldova şi co-finanţată de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (Germania), DW Academie (Germania) și Ambasada SUA în Republica Moldova.

Pentru informaţii suplimentare:

tel.: (022) 210602 (persoană de contact – Diana Lungu, coordonatoare comunicare)

www.mediaforum.md