Ce reprezintă Erasmus+ Youth. Info Centru în Moldova şi cu ce Vă poate ajuta?



Erasmus+ Youth. Info Centru în Moldova este creat cu scopul de a informa tinerii şi organizaţiile de tineret despre oportunităţile programului Erasmus+, precum şi susţinerea organizaţiilor în implementarea calitativă a proiectelor Erasmus+: Youth in Action.
 
Dacă doriţi să aflaţi despre oportunităţile pe care programul Erasmus+: Youth in Action le oferă tinerilor şi organizaţiilor de tineret, să obţineţi o consultaţie, recomandare sau răspuns la întrebări - ne puteţi contacta! Vom fi bucuroşi să Vă ajutăm!
Activitatea Info Centrului este gestionată de către Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” cu suportul SALTO EECA începând cu luna iulie 2017.
 
SALTO EECA a creat o reţea de Info Centre în 7 ţări - Armenia, Azerbajan, Belarus. Georgia, Moldova, Ucraina şi Rusia.
Scopul principal al Info Centrelor - oferirea şi distribuirea de informaţii despre oportunităţile programului Erasmus+: Youth in Action pentru tineri şi organizaţii de tineret, precum şi susţinerea în implementarea calitatică a proiectelor.
 
OBIECTIVELE noastre sunt:
1. Consolidarea colaborării dintre organizaţiile din Republica Moldova, ce activează în cadrul programului Erasmus+: Youth in Action şi implicarea noilor organizaţii intereste;
2. Consolidarea capacităţilor organizaţiilor de tineret în calitate de parteneri calitativi a proiectelor Erasmus+: Youth in Action;
3. Implicarea factorilor de decizie în politici de tineret în activitatea internaţională de cooperare în domeniul tineret;
4. Informarea tinerior despre oportunităţile programului Erasmus+: Youth in Action, inclusiv a celor cu oportunităţi reduse.
 
BENEFICIARII noştri sunt:
1. Organizaţii de tineret şi lucrători de tineret;
2. Tineri;
3. Actorii cheie, implicaţi în promovarea politicilor de tineret.
 
Dacă doriţi să începeţi a lucra cu programul Erasmus+: Youth in Action - să participaţi sau organizaţi Schimuri de Tineret (Youth Exchanges), să trimiteţi sau găzduişi voluntari în cadrul Serviciului European de Voluntariat (European Voluntary Service), să participaţi sau organizaţi cursuri de instruire pentru lucrătorii de tineret; Dacă deja sunteţi implicat în programul Erasmus+: Youth in Action, dar aveţi întrebări privind implementarea proiectelor, sau acreditarea organizaţiei Dvs. pentru a găzdui voluntari EVS; Dacă sunteţi o persoană tânără şi activă care doreşte să participe la proiecte Erasmus+: Youth in Action, dar nu cunoaşteţi cum - Vom fi bucuroşi să Vă ajutăm!
 
Ne vom strădui să oferim răspuns la întrebările Dvs. sau să Vă oferim resurse şi link-uri, care Vă vor ajuta să găsiţi răspusuri.
 
Ne puteţi contacta prin e-mail, puteţi scrie mesaj pe facebook https://www.facebook.com/EP.Moldova/, sau ne puteţi suna la numărul de telefon (022) 549 287.
 
           Daţi Like şi Follow la pagina noastră facebook https://www.facebook.com/EP.Moldova/ pentru a urmări noutăţile despre activitatea noastră şi oportunităţie oferite de Info Centru!