Vezi care sunt proiectele de dezvoltare incluse în Documentul Unic de Program 2017-2020 aprobate pentru finanțare din FNDR pentru Regiunea Centru



Din totalul de 52 de propuneri de proiecte cu finanţare din Fondul Național de Dezvoltare Regională, care au fost aprobate de membrii guvernului în Documentul Unic de Program pentru anii 2017 - 2020, în Regiunea Centru vom avea implementate 26 proiecte de dezvoltare, dintre care 6 sunt proiecte trecătoare.


Vasile Bîtca, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, a precizat cu referire la acest subiect că "Avem așteptări foarte mari pentru Regiunea Centru care, fiind cea mai mare regiune, a obținut și cel mai mare număr de proiecte de dezvoltare. Vreau să cred că aceste proiecte vor fi realizate cu succes și vor fi un exemplu și pentru alte regiuni." Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței Consiliului de dezvoltare regională Centru din data de 26 ianuarie.

Vezi lista proiectelor de modernizare a infrastructurii din localităţi şi asigurarea accesului cetăţenilor la servicii publice de calitate, inclusiv proiecte de dezvoltare a infrastructurii de afaceri în centrul țării, aprobate în Documentul Unic de Program pentru anii 2017-2020 pe pagina oficială a agenției: www.adrcenru.md.

Proiectele prioritare de dezvoltare regională au fost selectate în baza unui concurs public, organizat în perioada martie - decembrie a anului trecut de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor.