Academia Națională de Șah dă startul unei noi promoții!



 

Academia Națională de Șah din Moldova este un centru de șah de talie internațională și un lider recunoscut în pedagogia șahului în Republica Moldova.

Scopul nostru este să orientăm toți copiii din Republica Moldova spre o dezvoltare intelectuală, să îmbunătățim motivația, aptitudinile, performanțele și succesul lor școlar.

Printre beneficiile pe care le aduce șahul în dezvoltarea personalității copiilor și tinerilor, cu rezultate concrete în îmbunătățirea performanțelor școlare se enumeră:

  1. Îmbunătățește concentrarea;
  2. Dezvoltă gîndirea logică; 
  3. Promovează imaginația și creativitatea;
  4. Inspiră autoperfecționarea;
  5. Sporește încrederea în sine a copiilor;
  6. Dezvoltă modul de gîndire știintific 
  7. Dezvoltă aptitudinile matematice;
  8. Dezvoltă calitățile manageriale ale jucătorului,și acest șir poate continua.
  9. Mulți părinți spun, cînd își înscriu copilul la cursul de șah, că motivul principal pentru care fac acest lucru este să-l îndepărteze pe copil din fața calculatorului, din izolare si să-l aducă în contact cu alți copii, jucători de șah. Iată, mai nou, rolul de socializare pe care îl are șahul. 

Astfel, Academia Națională de Șah vine în întîmpinare cu un nou pachet promoțional pentru a ajuta fiecare jucător îndrăgit al șahului să se înscrie la cursuri de șah cu antrenori calificați! Înscrie un prieten pînă pe data de 15.02.2017 și beneficiază de reducere pentru orice Program.

Pentru detalii accesați pagina-web www.sah.md.

Tel. GSM 078888241

admin@sah.md

Pentru înscriere accesați: http://cursuri.sah.md/index.php/?ref=76