A.O. Serviciu pentru Pace va invita la cel mai asteptat eveniment al anului, "Festivalul Voluntarilor 2016"



Festivalul Voluntarilor invită la gala de premiere a activiștilor civici, a celor mai active persoane implicate în munca de voluntariat în Republica Moldova, pe parcursul anului 2016.

Evenimentul va fi organizat duminică, 4 decembrie 2016, ora 12.00, în incinta Teatrului

”Eugen Ionesco”, bd.  Grigore Vieru 11.

În premieră, în cadrul festivalului din acest an vor fi desemnați premianți câștigători la categoria ”Cel mai activ Coordonator Municipal/Rural SNV". Această categorie de concurs este în premieră și cuprinde coordonatorii implicați în activități organizate în cadrul Săptămânii Naționale de Voluntariat 2016.

De asemenea Festivalul va oferi trofee și diplome câștigătorilor următoarelor categorii: Cea mai activă Organizaţie/ Asociaţie Obştească, care promovează voluntariatul în RM; Cel mai activ Coordonator de voluntari; Cel mai activ Voluntar; Cel mai activ jurnalist/blogger care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2016; Cel mai bun eseu la tema:“Voluntariatul, ca trend de dezvoltare și individualizare personală”; Voluntariatul promovat prin intermediul multimedia, secțiune foto și video; Cel mai activ grup de inițiativă care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2016; Cel mai bun proiect/ activitate/ acţiune de voluntariat realizată în 2016; Cel mai activ voluntar internațional.Premiile vor fi decernate de către persoane publice, inclusiv de către Andrian Candu, Președintele Parlamentului.

Programul galei ne va distra cu un show inedit al interpreților autohtoni,Olea Tira, Pasha Parfeni, Alexandru Manciu, Karisma și Adrian Ursu. Ve-ți avea prilejul să vedeți și o prezentare de colecție de haine ce cuprinde tradiționalul în idei modern.

 

La eveniment sunt așteptate peste 600 de persoane, printre care voluntari, coordonatori de voluntari, lideri ai ONG-urilor din țară, jurnalişti şi persoane publice și toți cei ce înca nu au pășit pe tărâmul lumii Voluntariatului, dar sunt interesați de asta, intrarea este liberă.

”Festivalul Voluntarilor”, este unicul proiect național care are drept scop recunoașterea publică a voluntarilor, precum și dezvoltarea societății civile la nivelul țării, promovînd voluntariatul, în toată complexitatea de definire a acestuia.

Festivalul Voluntarilor 2016 a ales anul acesta cheia tematică ETNO, combinația perfectă dintre tradițional și modern.

Ținutele specifice evenimentului, sunt cele cu elemente etno tradiționale, de aceea, considerăm că este binevenit ca fiecare invitat să poarte un element vestimentar asociat acestei teme.

 

Festivalul Voluntarilor 2016, ediția a XIV-a este organizat de către Asociatia „Serviciu pentru Pace”, cu suportul Ministerului Tineretului şi Sportului al R. Moldova, Centru Republican de Tineret, a Coaliţiei pentru promovarea legii si activitatilor de voluntariat și a  Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău.

Parteneri: Youbesc Entertainment Company, Asociația de Caritate “The Moldova Project”, Media Show Grup, METRO, COLORS advertising agensy, ORATORICA centru de limbi europene, Panda Tur, SeboCALM, Loial, Artico, La Teo, MoldData

Parteneri media: Compania Teleradio Moldova 1, Radio Chișinău, Portalul Informaţional Diez.md, Portalul Informaional Sporter.md , Portal informațional ”Locals”, CIVIC.MD,  Portalul Informaional ”Diez”,  portalul de știri ”ZOOMIT”,  portalul de știri ”ZUGO”, Radio Vocea Basarabiei, Eco FM, Radio Moldova Tineret,

Dress code: stilul ETNO.

Intrarea este liberă!

Pentru informaţii suplimentare:

Ana Maria Vlasa, Coordonator comunicare  „Festivalul Voluntarilor 2016”

Tel. 068347831

Email: festivalulvoluntarilor@gmail.com

Facebook: Festivalul Voluntarilor15310175 1128244057289028 431033858 n

Articol adaugat de: Festivalul Voluntarilor