Vino și află mai multe despre investiții de la fondatorii Rețelei Estoniene de Business Angels



Imagine eveniment


Startupurile din Estonia au ridicat mai mult de 100 milioane de euro anul trecut, dintre care rețeaua de Business Angels din Estonia a contribuit cu aproape 10 milioane de euro la această sumă. În această săptămâna, Civitta în parteneriat cu Dreamups organizează evenimentul “What makes your wings grow?” în care își propun să aducă mai aproape de ecosistemul antreprenorial din Republica Moldova, experiența startupurilor din Estonia și, cel mai important, să împărtășească cât este de importantă o rețea de Business Angels pentru orice comunitate de startupuri.

Tot la acest eveniment, veți afla cum în Estonia se investește în startupuri, ce i-a determinat pe invitații evenimentului să creeze rețeaua de Business Angels din Estonia și cum aceste rețele pot contribui la buna funcționare a ecosistemului de startupuri.

Cine sunt speakerii?

  1. Ivar Siimar este Fondatorul și Prețedintele Rețelei Estoniene de Business Angels și membru de Board al Rețelei Europene de Business Angels. Tot el este fondator și președinte al EstEBAN, un membru activ în comunitatea locală de startupuri și cea de investitori. Mai este și fondator și partner al proiectului WNB, o companie de investiții fondată în anul 2007. Curent compania are un portofoliu de peste 10 startupuri. Ivar investeșete cel mai mult din timpul său pentru a superviza și a le oferi suport acestor companii. Pentru a afla mai multe despre Ivar: https://www.linkedin.com/in/ivar-siimar-9498307
  2. Riivo Anton este un antreprenor în serie și unul dintre membrii fondatori ai EstBAN. Este parte al Rețelei Nordice de Business Angels. Este la fel de activ în comunitatea de startupuri și angels locală. Are mai mult de 10 ani experiență în domeniul consultativ, iar cea mai mare parte a portofoliului său este gestionată prin Wiser. Pentru a afla mai multe despre Riivo: https://www.linkedin.com/in/riivo-anton-87b14b

Evenimentul va avea loc pe data de 23 noiembrie, în incinta iHub, la ora 16.00. Accesul la eveniment este gratuit, pentru a beneficia de bilet, înregistrează-te aici.

*Evenimentul este organizat de Civitta în partneriat cu Dreamups Innovation Campus, cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei în cadrul Fondului pentru Dezvoltare și Ajutor Umanitar.