Premii Naționale pentru Centrul de Tineret Orhei



Evenimentul anului pentru tineret - Gala Tineretului 2015, organizată de Ministerul Tineretului și Sportului s-a desfășurat ieri, 26 noiembrie în incinta Sălii Guvernului.

Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova a acordat premii la diverse categorii tinerilor care au demonstrat capacitate intelectuală extraordinară, interes sporit pentru a-și aduce contribuția  în procesul de luare a deciziilor la nivel local.

Premiile Naționale de Tineret sunt decernate anual și, în acest an, Centrul de Tineret Orhei a obținut 3 premii.

Astfel, Premiul Național la categoria ”Consiliul Local al Tinerilor al anului 2015” a fost acordat, Consiliului Raional al Tinerilor Orhei pentru realizări și performanțe deosebite în reprezentarea și asigurarea participării tinerilor în procesele de luare a deciziilor la nivel local.

La categoria”Lucrătorul de Tineret al anului 2015” de menţiune s-a învrednicit  domnișoara Silvia Mudrea, coordonator serviciu de participare a tinerilor în cadrul Centrului de Tineret Orhei pentru realizări și performanțe deosebite în implementarea politicilor de tineret.

La categoria ”Centrul de Tineret al anului 2015” pentru realizări și performanțe deosebite în dezvoltarea sectorului de tineret a fost menționat Centrul de Tineret Orhei.

Gala Premilor în viziunea tinerilor orheieni

Corina Vîrtosu, președintele CRT Orhei: “Nici nu ne îndoiam că o să primim acest premiu pentru că cel mai bun Consiliu Raional de Tineret din RM este echipa CRT Orhei, o echipă de tineri activi, energici, ambiţioşi, care participă activ la procesul decizional cu paşi încrezuţi pentru a schimba situaţia actuală din ţară noastră. Deasemenea, putem menţiona că succesele CRT nu se vor termina aici. Ele vor continua!”

Ludmila Zgurean, vicepreşedinte CRT Orhei: ”Putem spune cert că echipa CRT a depus mult efort, străduinţă şi perseverenţă. Doar în acest mod am reuşit să obţinem succese remarcabile şi realizări frumoase. Şi cu siguranţă munca noastră nu se va opri aici. Acum CRTO a primit un nou impuls de a continua şi a obţine noi performanţe.”

Cristina Boţan, şefa Departamentului Social şi Ecologie: “Mulţumim MTS pentru suportul şi instruirile oferite care au ajutat la consolidarea şi abilitarea CRT. Deasemenea, mulţumim autorităţilor publice locale de nivel I şi II , cu care avem o colaborare frumoasă şi productivă. Şi nu în ultimul rând, mulţumim mentorilor noştri de la Centrul de Tineret Orhei pentru susţinerea şi ajutorul necondiţionat pe care ni-l oferă. Mulţumim!”

Doina Ţăruş, primul preşedinte al CRT Orhei: „În primul rând ce trebuie să spun cu fermitate este că premiul a ajuns în sfârşit la el acasă. Acesta este rezultatul unei munci asiduie, în spatele căreia se află o echipă de oameni activi, oameni frumoşi, oameni flexibili în fapte şi în gânduri.”

Le mulțumim tinerilor orheieni activi succese, performanțe, putere de implicare pentru a face lucruri deosebite și multă credință în tot ceea ce fac.

Rodica Chicuş,

coordonator media Centrul de Tineret Orhei

Articol adaugat de: Silvia Mudrea
Alte articole de la acest autor: