Studiu de Evaluare a Necesităților ale organizațiilor societății civile



Organizația de Consultanță și Training CARASENI în parteneriat cu Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a ONGurilor din Moldova CONTACT , realizează un Studiu de Evaluare a Necesităților (SEN) ale organizațiilor societății civile (OSC) în perioada 15-22 aprilie 2015. Acest studiu se desfășoară în cadrul proiectului „Suport pentru piața locală a serviciilor și furnizorilor de servicii în dezvoltarea capacităților organizaționale” implementat de OCT CARASENI și Centrul CONTACT (Chișinău) în cadrul programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova, susținut financiar de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și implementată de FHI 360. Pentru informații suplimentare accesați http://fhi360.md/.

SEN are scopul de a identifica aspectele forte și deficiențele, oportunitățile de consolidare a capacităților organizaționale, provocările și lacunele pe piața prestatorilor de servicii de dezvoltare organizațională. Studiul va identifica necesitățile OSC-urilor și a prestatorilor de servicii de consolidare organizațională.

La sfârșitul studiului va fi întocmit un Raport al SEN care va reflecta constatările, concluziile și recomandările de consolidare a capacităților organizaționale.

Raportul va fi distribuit on-line (pagini web, portaluri informaționale) și prezentat/ discutat în cadrul a trei mese rotunde (Cahul, Bălți și Chișinău).

OSC-urile, prestatorii de servicii de dezvoltare organizațională, precum și consultanții/ trainerii individuali sunt încurajați să participe la acest Studiu de Evaluare a Necesităților, prin completarea și expedierea Chestionarului de Evaluare a Necesităților.

Chestionarul de Evaluare a Necesităților poate fi descărcat pe site-ul Centrului CONTACT accesând următorul link http://contact.md/new1/index.php/ro/homepage/toate-noutatile/197-studiu-de-evaluare-a-necesitatilor sau solicitat și returnat de la/ la nadya_parasca@yahoo.com până la 22 aprilie 2015.

Pentru întrebări sau informații suplimentare vă rugăm contactați Nadia Parasca prin email sau la telefonul mobil 0692-86-594.