Împreună suntem EUROPA



Începând cu 1 aprilie 2015 AO „CASMED” a dat startul celei de-a doua campanii „Împreună suntem EUROPA”. Campania, lansată în cadrul proiectului “Organizațiile Societății Rurale Civile - actori activi în furnizarea și dezvoltarea serviciilor comunitare si promovarea integrării europene” se va desfășura în perioada 1 aprilie – 1 iunie 2015.

„Împreună suntem EUROPA” înseamnă o serie de activități orientate spre creşterea gradului de informare a locuitorilor din comunitățile rurale și urbane despre beneficiile integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană, precum și oferirea unei baze de cunoștințe pentru a deveni cetățeni activi.

Mesajul european va fi promovat prin organizare de activități educative cu genericul „Ora Europei”, elaborare de postere și panouri despre UE, concurs de desen pe trotuar, colecte de carte, flash-mob de Ziua Europei – toate venind să aducă Europa mai aproape de cetăţenii noștri.

Aceasta campanie este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.