Ambasadorul britanic a vizitat familia Deliei Berari



deliaSăptămîna aceasta, Ambasadorul a vizitat familia Berari în Chişinău pentru a le oferi ceva foarte important: un cilindru de oxigen şi un cărucior cu rotile special pentru Delia (www.helpdelia.com). Căruciorul şi cilindrul au fost furnizate cu drag de către 2 organizaţii britanice de caritate: Communication Workers Humanitarian Aid (www.cwu.org/cwu-humanitarian-aid.html) şi MAD-Aid (www.mad-aid.org.uk). Delia este pacienta organizaţiei Hospice Angelus Moldova (www.hospice.md), reprezentanţii căreia l-au insoţit pe Ambasador în aceasta vizită. “Aceasta donaţie este un exemplu extraordinar cum trei organizaţii de caritate colaborează pentru a îmbunătaăţi viaţa unui copil din Moldova mai puţin norocos decît alţii.”

În urma unor erori medicale la naştere, Delia a fost diagnosticată cu encefalopatie hipoxică ischemică perinatală severă, sindrom bulbar, hipoacuzie neuro-senzorială, tetrapareză spastică.

Mai multe despre cazul tragic al familiei Berari puteți afla pe site-ul http://www.helpdelia.com/aparitii-media. Tot acolo veți găsi posibilitatea de face o donație pentru susținerea acestei familii.