Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6095

LeaderSHE la o lecţie de succes cu Rodica Ciorănică şi Masterclass alături de BABOR Cosmetics



974461 364395543739746 1633557128 nSâmbăta de 6 decembrie a fost petrecută într-un mod frumos de fetele echipei LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy. Într-o atmosferă prietenoasă şi sinceră, participantele s-au inspirat din povestea de viaţă a jurnalistei Rodica Ciorănică. Experienţa de 10 din cadrul unei reviste de top din ţară, dar şi munca de la TV au consacrat-o pe Rodica în topul celor mai buni oameni media din Republica Moldova. Pe lângă biografia impresionantă, jurnalista le-a oferit multe sfaturi fetelor cum ar fi, să îşi asculte intuiţia şi inima, să creadă în visele lor şi să muncească pentru ele, să înveţe bine şi să citească dar cel mai important, să rămână oameni modeşti.

Vedeta şi-a împărtăşit temerile dar şi dorinţele pe care le doreşte să fie materializate. “Îmi doresc o casă pe malul unui lac, o casă cu pereţii din sticlă unde să organizez cele mai frumoase evenimente pentru femei, pentru domnişoare, alături de un pahar cu vin”, a spus Rodica.

babor

După un discurs motivaţional, participantele au avut parte de un master class de frumuseţe şi make up de la compania de cosmetice BABOR. Olga Safronova şi Olga Liutikova le-au oferit participantelor informaţii utile cu privire la reguli de îngrijire a tenului, de aplicare a machiajului, toate pentru a accentua individualitatea şi naturaleţea fiecăreia.

Fetele au rămas încântate de cele două întâlniri, fiind în aşteptarea următoarei întîlniri care va avea loc pe data de 13 decembrie.