Parteneriat de succes la Universitatea de Stat din Moldova



LOGOTP USM - Copy 2

 

      Universitatea de Stat din Moldova organizează evenimentul polivalent „Parteneriat pentru calitate” ediţia a II-a,         care va avea loc pe data de 10 martie 2014, între orele 10.00-16.00.

      Evenimentul se va axa pe trei direcții:

  • „Târgul forţelor de muncă”, care are ca scop familiarizarea studenţilor şi absolvenţilor cu ofertele de angajare, dar şi integrarea acestora în mediul profesional;
  • „Târgul activităţilor de voluntariat”, aici reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale vor participa la un panel de discuţii cu tinerii interesaţi de acest domeniu. Totodată, tinerii vor avea posibilitatea de a suplini rîndurile voluntarilor, cu scopul de a obţine experienţă în diverse domenii;
  • „Ziua uşilor deschise” este orientată spre elevii din clasele liceale, care vor lua cunoştinţă de oferta educaţională a Universităţii de Stat din Moldova. Liceenii vor avea ocazia să discute cu reprezentanţi de la diferite facultăţi, referitor la domeniile alese, pentru construirea unui traseu profesional de succes. De asemenea, profesorii care activează în învățămîntul liceal vor beneficia de traininguri, iar la finalul acestora vor primi certificate de participare.

În calitate de parteneri ai acestui eveniment sunt următoarele instituții: Fincombank, Microinvest, Media Point, Efes Vitanta, precum și parteneri internaţionali cum ar fi Veo Finances România, TAYGA Turcia etc.

La eveniment sunt invitați toți doritorii.

Evenimentul va avea loc în incinta Universităţii de Stat din Moldova, blocul IV, pe strada A. Mateevici, 60.

Pentru contacte:

Aida Cotruța

Manager de programe

la Centrul de ghidare în carieră și relații cu piața muncii

Universitatea de Stat din Moldova

Tel. 022 57 75 68

E-mail: cariera.ghidare.usm@gmail.com