Stagii

Internship - modelare și 3D printing

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Dacă vrei să ai un job în modelare 3D sau fabricare digitală, laboratorul de 3D printing din cadrul Atelier 99 propune stagiu de practică de 4 săptămâni pentru 3 persoane. Stagiarii, ghidați de mentori, vor învăța despre modelare 3D, pregătirea modelelor pentru imprimanta 3D și cum operezi o imprimantă 3D.

Programul de stagiu se va desfășura în bază de proiecte și fiecare stagiar la sfârșitul programului va deveni utilizator independent al unei imprimante 3D. În Atelier 99 sunt 5 imprimante 3D atât de la cei mai cunoscuți producători mondiali cât și două din ele construite în A99 cu sprijinul UTM.

Imprimarea 3D este o metodă de fabricare aditivă și e unul din catalizatorii noii revoluții industriale și democratizării în fabricare. Tehnologia de 3D printing are aplicații în inginerie, design, medicină pentru dezvoltarea de prototipuri și testarea rapidă a conceptelor de design, și devine un instrument indispensabil pentru designeri și ingineri.

Pentru a face stagiul tău de practică în laboratorul de 3D printing trebuie să:

  • Fii student / studentă în anii II – III de învățământ sau absolvent / absolventă;
  • Ai dorința de a învăța modelarea 3D, despre tehnologia de imprimare 3D și imprimantele 3D, nu este necesară experiența anterioară de lucru cu o imprimantă 3D;
  • Completezi până pe 18 ianuarie formularul de înregistrare, pe care îl găsești accesând link-ul: goo.gl/WmwCeu .

Ce trebuie să știi înainte de aplicare:

  • Programul începe pe 22 ianuarie și durează 4 săptămâni, până pe 19 februarie;
  • Pentru a lua maxim din program e necesară implicarea a câte 4-6 ore în fiecare zi, în Atelier 99;
  • După finalizarea programului de stagiere este posibilă angajarea în Atelier 99;
  • Participanții la stagiul de practică vor avea acces gratuit la evenimentele organizate de Atelier 99 în perioada ianuarie - februarie 2018;
  • După finalizarea programului, participanții la stagiul de practică vor avea reduceri pentru serviciile de imprimare 3D în A99.

Atelier 99 este un spațiu de lucru colaborativ dotat cu instrumente și echipamente de prototipare pentru ingineri, designeri, artiști, arhitecți și toți cei interesați de tehnologie.

Acest program este organizat cu sprijinul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID – Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Sida – Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, UTM – Universitatea Tehnică din Moldova, Tekwill.

Pentru detalii și orice întrebări, nu ezita să ne contactezi aici pe pagina de Facebook sau la hello@atelier99.org.


Organizații vizate: Atelier99/FabLab |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.