Stagii

Cautam Traineri pentru Drupal School

Asociația Drupal Moldova ar dori să vă informeze despre proiectul inedit în Republica Moldova, Drupal School, un proiect compus din 3 părți Drupal school 1 – Beginners (care va începe pe 19 iunie curent și va dura 2 luni), Drupal school 2 (Intermediate), Drupal school 3 (Advanced), fiecare, predate de cei mai experimentați developeri și mentori Drupal din Republica Moldova. Acest proiect include cunoașterea lideriilor pieții Drupal din Moldova și permite combinarea teoriei cu practică, pas cu pas.

Ce e Drupal?

Drupal este o platformă gratuită, open source, pentru dezvoltarea conţinutului online și a comunităților de utilizatori.

Cautam Traineri pentru Drupal School

În contextul celor menționate mai sus, sperăm să găsim un profesor care va avea disponibilitatea de a participa GRATUIT, la toate cele 3 ediții a școlii Drupal, pe principiul “Formarea formatorilor” pentru ca ulterior să construim un parteneriat de lungă durată, în care va fi mentor DRUPAL în cadrul edițiilor viitoare Drupal School.

Drupal School este susținut de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și de Guvernul Suediei reprezentat de către Agenția Suedeză pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (Sida)

Asociația Drupal Moldova este o organizație non-guvernamentală a carui scop principal este promovarea sistemului de management al continuțului Drupal și tehnologiilor Open-Source, atât la nivel local, cât și la cel global, organizarea evenimentelor relevante, susținerea și creșterea comunității locale de Drupal.

http://drupalmoldova.org/

http://school.drupalmoldova.org/

 

CERINȚE FAȚĂ DE CANDIDAT:

- Limba engleză la nivel intermidiar

- Abilități de învățare și predare

- Experiență în instruire, constituie un avantaj

- Pasionat de IT

Dacă dețineți toate cerințele de mai sus și doriți să faceți parte din comunitatea internațională DRUPAL, vă rugăm să ne expediați CV-ul la adresa de e-mail cristina@drupalmoldova.org, până în data de 2 iunie.

 
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md