Compania AMPLICA a susținut 3 zile de Vest Sălbatic în Pădurile Moldovei



Compania AMPLICA a susținut 3 zile de Vest Sălbatic în Pădurile Moldovei

Aventură, peripeţii, adrenalină şi - desigur - foarte multe provocări! Acesta a fost rezultatul celor 3 zile de camping oferite de Centrul de Training, Dezvoltare Personală şi Implicare Civică PROPLUS. Evenimentul dat a fost organizat cu scopul de a-i învăţa pe tineri să-şi construiască un brand personal veritabil, abilităţi de comunicare, tehnici de vânzări, modalităţi de organizare a timpului şi, nu în ultimul rând, echidistanţa în lucrul de echipă.

Unul din partenerii de bază al acestui eveniment a fost Compania de hosting AMPLICA (foarte tînără) care se implică destul de activ în proiectele şi evenimentele sociale din Moldova, oferind suport tehnic pe partea online mai multor site-uri şi grupuri sociale active. Fiind un prieten şi partener fidel, Compania AMPLICA se bucură de recunoaştere din partea partenerilor ei chiar din primele momente de când a fost lansată.

Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 12-14 august în apropierea Mănăstirii Căpriana şi s-a bucurat de prezenţa a circa 60 participanţi, în special elevi şi studenţi, într-un număr mult mai mare decât în anii precedenţi. Acest eveniment se desfăşoară deja al 4-lea an şi devine tot mai popular în rândul tinerilor. Tineri care lucrează în diferite domenii, de la programatori IT la simpli elevi şi studenţi.Participanţii au avut parte de diferite încercări, jocuri şi cântece la rug, somn sub cerul liber şi în corturi, lucru în echipă şi testarea zonei de confort. Tinerii participanţi s-au manifestat printr-un entuziasm deosebit pentru activităţile oferite şi create de membrii organizatori, fiind plini de energie pe parcursul a celor trei zile.

Nica Domnicu afirmă: “Ceea ce au ajuns să însemne pentru mine aceste trei zile a fost nemaipomenit: mi-am testat limitele atât în domeniul fizic, cât şi psihologic: am descoperit că nu contează cât de tare crezi tu că eşti doborât, pentru că oricum mai găseşti puteri să mergi mai departe; am învăţat că atunci când uiţi cine ai fost - ajungi să redescoperi cine eşti cu adevărat, pentru că îţi dai seama că te învârţi într-un cerc zi de zi - iar atunci când eşti provocat, găseşti laturi ale personalităţii tale care nici nu ştiai că există. Un mulţumesc mare organizatorilor şi sponsorilor pentru că au făcut posibile aceste momente de neuitat. Facebook-ul cu siguranţă nu le va uita în curând! :D ”

Iar Dumitru Axentii spune: “Eram sceptic referitor la Provocarea 2011, însă după mai multe minute de dezbateri şi convingeri, m-am lăsat convins şi am acceptat participarea.  Vineri, când trebuia să plecăm la Mănăstirea Căpriana, nici nu dăduse prin cap că vom fi puşi la încercare încă din primele momente. Aceste 3 zile vor rămâne pentru foarte mult timp în memoria mea. Ca căpitan, m-am bucurat să am o echipă pe cinste, dar şi concurenţi greu de “doborât”. Doresc să mulţumesc atât echipei de organizatori PROPLUS cât şi partenerilor acestui eveniment, precum ar fi AMPLICA şi Asociația Scouţilor din Moldova. Viitorilor participanţi: nu vă sfiiţi şi nu vă fie frică, aici pe adevărat îţi testezi capacităţile fizice şi psihologice!”

Toate trei zile au fost bine petrecute, astfel încât toţi au reuşit să se întoarcă acasă voioşi şi dornici de noi aventuri, ceea ce a motivat mai mult Compania AMPLICA să se implice pe viitor şi în alte proiecte sociale, prin care să permită tinerilor bloggeri, antreprenori IT şi altor persoane dornice să-şi dezvolte afacerea sau să-şi continuie activitatea într-un mod mai uşor şi mai convenabil în domeniul on-line din Moldova.

Sursa: www.amplica.md

 

Articol adaugat de: Alina Baciu