Atelier de instruire în or. Căușeni „Cum realizezi eficient o campanie de informare 2%”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

 

logo CRJM ro

 

 

 

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) invită reprezentanții organizațiilor societății civile din proximitatea raionului Căușeni să participe la un atelier de instruire privind realizarea unei campanii eficiente de informare 2%.

Scopul atelierului este de a instrui participanții cu privire la etapele unei campanii de informare 2%, resursele necesare, publicul țintă, mesajul campaniei etc. Atelierul va conține o serie de exerciții practice care vor permite participanților să dezvolte un plan de comunicare și un mesaj eficient pentru campania 2%, precum și să realizeze de sine-stătător instrumente și mijloace de comunicare pentru propria campanie.

Atelierul va avea loc la 8 februarie 2018 în or. Căușeni, în incinta Liecului Teoretic „Alexei Mateevici”, situat pe str. A. Mateevici nr.1.  

Beneficiarii instruirilor pot fi reprezentanți ai OSC-urilor: asociații obștești, fundații, instituții private, culte religioase și părțile lor componente, însă prioritate vor avea persoanele care au mai participat la instruirile privind mecanismul 2%  sau care cunosc și înțeleg cum funcționează acesta.

În cadrul atelierului vor fi abordate următoarele subiecte:

  • Etapele campaniei de informare. Publicul țintă și resursele necesare;
  • Mesajul campaniei 2%: forme, elemente componente, mijloace și canale de difuzare;
  • Instrumente gratuite pentru crearea unui mesaj vizual.

Pentru înregistrarea la seminar, Vă rugăm să luați legătura cu coordonatorul local al evenimentului, datele de contact ale căruia sunt indicate mai jos.

Vă rugăm să comunicați coordonatorului local următoarele aspecte:

  • numele și prenumele Dvs.;
  • denumirea organizației pe care o reprezentați;
  • localitatea în care activează organizația;
  • funcția pe care o dețineți în cadrul organizației;
  • dacă ați participat anterior la instruirile organizate de CRJM pe tema mecanismului 2%.

Numărul maxim de participanți per training este de 25 de persoane. Se admit cel mult câte 2 persoane de la aceeași organizație.

Participarea la seminar este gratuită. Instruirea va avea loc în limba română.

Organizatorii vor acoperi cheltuielile de transport pentru participanții din afara or. Căușeni.

Data-limită de înregistrare la seminar este  1 februarie 2019.

Persoanele care vor fi înregistrate vor fi informate despre adresa la care se va desfășura seminarul și  vor primi ulterior agenda evenimentului.

Persoanele de contact:

  • coordonatorul local pentru raionul Căușeni: Ludmila AFTENI, telefon de contact 0 794 36 300, email: afteni@gmail.com
  • persoana de contact din cadrul CRJM: Natalia ȘEREMET, telefon de contact 022 843 601 (extensia 107), e-mail: nataliaseremet@crjm.org

Sesiunea de instruire este organizată în cadrul proiectului „Promovarea supremației legii prin monitorizarea de către societatea civilă”, implementat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.