Seminar Practic: Concedierea de la A la Z

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Invităm Specialiștii în Resurse Umane, Contabilii și Persoanele care doresc să-și aprofundeze cunoștințele în legislația muncii, să participe la Seminarul Practic: Concedierea de la A la Z, ce va avea loc pe data de 7 iunie 2018, de la ora 9:00 pînă la 14:00.

seminar 28461890 9

SEMINAR PRACTIC, 7 Iunie 2018, ora 9:00
Concedierea de la A la Z. Soluții practice direct de la expert.
Formator: Adrian LUNGU, Avocat. Expert în legislația muncii.
Locație: Europa Hotel, str. Vasile Lupu 16, Chișinău.

La moment în Codul Muncii al R. Moldova sunt înscrise 25 Motive care permit angajatorului să inițieze desfacerea contractului individual de muncă. 
Dacă dorești să afli cum se aplică în practică temeiurile de concediere și cum să realizezi corect procedura de concediere, atunci participă la acest seminar.
Pentru a rezerva un loc la seminar Completează Formularul de înregistrare: https://goo.gl/forms/qo5wFgDYU94XyBG13

Concedierea angajaților este un proces care trebuie tratat cu multă seriozitate din partea angajatorului, aceasta constituind frecvent obiectul litigiilor de dreptul muncii. 
În cadrul seminarului vei afla în detaliu care sunt etapele acestui proces și care sunt reglementările legale specifice fiecărui tip de concediere.
Seminarul practic este livrat de către Expertul în Legislația Muncii: Adrian Lungu. Avocat în cadrul C.A. "Adrian LUNGU", cu experiență de peste 6 ani, specializat în dreptul muncii. Lector universitar, magistru în drept, USM, Facultatea de Drept, Departamentul Drept Privat. Autor şi coautor a mai multor publicaţii, broşuri, studii şi articole ştiinţifice şi practice. Consultant juridic în cadrul CNSM.

Contribuția organizatorică - 375 Lei 
Membrii* Recruiter's CLUB participă GRATUIT.
Pentru mai multe detalii despre cum să devii Membru Recruiter's CLUB transmite o solicitare la adresa de Email: recruitersclub.md@gmail.com sau contactează-ne la 079977154.

Ai posibilitatea să faci achitarea prin intermediul site-ului iticket.md: https://iticket.md/event/concedierea-de-la-a-la-z
Bilete fizice poți procura la casele iTicket pe adresele urmatoare:
- str. Puskin 5a (oficiul iTicket)
- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Opera si Balet (Casa BisConcert)

De asemenea, poți face transfer de la persoană juridică. Pentru aceasta, este necesar să transmiți rechizitele organizației și să soliciți un cont spre plată la adresa de Email: recruitersclub.md@gmail.com
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.