School of Fashion Design 2

Ajută-ne să distribuim acest articol:

28616418 1983934374967736 3694983500276369238 o

ZIPhouse revine cu o nouă ediție a cursului de fashion design dedicat liceenilor care sunt interesați de lumea modei și vor să-și creeze o carieră în domeniul fashion.

Pe durata a 4 săptămâni vei parcurge drumul pe care îl face orice designer atunci când creează o colecție, începând cu căutarea sursei de inspirație, tendințe, crearea unui moodboard și finalizând cu schițele hainelor, care vor fi incluse într-un sketchbook.

Modulul va conține 8 lecții care vor include informația-cheie necesară pentru un începător în ale modei. Prin ore practice și ghidare profesionistă, la finele cursului vei fi capabil să faci o analiză a tendințelor fashion, să transpui o idee într-o mini-colecție, vei putea să schițezi haine pe o figură umană, vei cunoaște tehnici de manipulare a textilelor și ABC-ul modei. Fiecare participant va avea în final un sketchbook complet și cunoștințe de bază în domeniul fashion.
Pentru aceasta, vom analiza și decodifica împreună sute de imagini, vom realiza zeci de schițe și colaje și vom fi foarte creativi.

School of Fashion Design este punctul tău de pornire în lumea fashion! Nu ezita să aplici acum!

Mai multe detalii poți găsi pe pagina de Facebook a Evenimentului.

Te poți înregistra aici


Pentru alte informații suplimentare, ne găsești la 069 567 840, 067 346 371
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.