Curs de instruire în cadrul proiectului “EU Energy Efficiency certification systems and quality standards”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Agenția pentru Eficiență Energetică anunță concurs de selectare a 20 de tehnicieni pentru participare la un curs de instruire în cadrul proiectului “EU Energy Efficiency certification systems and quality standards”

Context:
Agenția pentru Eficiență Energetică implementează în perioada 2017-2018 proiectul “EU Energy Efficiency certification systems and quality standards”
Proiectul își propune sa formeze un grup din 20 de persoane la cursuri de instruire pentru o durata totala de 119 ore divizate în ore teoretice și practice care v-or avea loc atât în Italia cit și în Moldova.

Despre training:
Cursul de instruire este divizat in 3 faze, prima faza teoretica va avea loc in Italia in perioada Martie-Aprilie 2018, fazele practice 2 si 3 in Moldova in perioada Mai-Iunie 2018.
Cursul de instruire va fi in limba engleză.

Profilul candidatelor/candidaților:
Instruirea este destinată tehnicienilor care practică o activitate în sectorul energetic și, în special a energiei regenerabile.

Costuri:
Cursul de instruire este gratuit, materiale de instruire vor fi suportate de către organizatori.

Criterii de selecție:
Candidații vor fi selectați în baza evaluării Curriculum Vitae si a unui interviu in limba engleză. Se recomanda candidaților să anexeze la Curriculum Vitae diplomele obținute anterior sau alte certificate ce confirmă nivelul de profesionalism.

Termenul limită de depunere a dosarului: 31 ianuarie 2018. Curriculum Vitae urmează a fi expediat la adresa: training@aee.md

Persoana de contact: Nicolae Soloviov, coordonator de proiect , tel./fax: (+373 022) 31-10-01 email: training@aee.md

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.