Școala de Iarnă Jean Monnet "Inovații, Creativitate, Antreprenoriat", 31 Ianuarie - 2 Februarie 2018

Ajută-ne să distribuim acest articol:

EU2INNO winter school cover EN1

Termenii creativitate, inovare și spirit antreprenorial au devenit fraze de captură în secolul XXI. Scopul acestui modul este de a examina aceste concepte atât individual, cât și în modul în care acestea se interconectează. Acest curs este un curs obligatoriu pentru oricine care este interesat de inovare, creativitate, piețe noi și antreprenoriat.

Participanții vor fi sensibilizați cu privire la valoarea culturii și creativității, precum și la elementele economiei creative care pot contribui la o cultură a inovației, cum ar fi antreprenoriatul, toleranța la eșec, gândirea creativă, metodele de proiectare, curiozitatea, abilitatea de a face față incertitudinilor etc.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și pentru a vă înregistra la acest modul, vă rog sa accesați următorul link: https://docs.google.com/…/1sUE41t7QuTtuI8qnzUyYeuTiynA…/edit
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.