Urmareste-ne pe LinkedIn

Cunoaște despre antreprenoriat în cadrul proiectului G.O.L.D., ediția a 3-a, organizat de Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău vine cu o nouă ediție a proiectului G.O.L.D. (Get Over Lazy Days)., pentru tinerii care se visează antreprenori.

În perioada 12-22 decembrie se va desfășura a 3-a ediție a proiectului G.O.L.D. destinat tinerilor care doresc să fie inițiați în lansarea și administrarea unei afaceri. În acest an, vei avea posibilitatea să beneficiezi de un șir de traininguri, activități practice, jocuri, iar cel mai important- networking cu specialiști din domeniu. Vei fi inițiat în subiecte precum bazele antreprenoriatului, leadership, modalități de finanțare a afacerii, mediul concurențial, protecția proprietății intelectuale, managementul resurselor umane și promovarea eficientă. Pe lângă aceasta, veți cunoaște specificul nu doar atreprenoriatului economic, ci și al celui social și cultural, prin prisma exemplelor concrete din țară.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md