Traininguri și lecții gratuite în limba engleză la Săptămâna Internațională a Educației, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație

OPORTUNITĂȚI INTERNAȚIONALE DE STUDIERE A LIMBII ENGLEZE

VĂ INVITĂM LA SESIUNILE DE INFORMARE GRATUITE ORGANIZATE CU PRILEJUL SĂPTĂMÂNII INTERNAȚIONALE A EDUCAȚIEI

În cadrul Săptămânii Internaționale a Educației, o inițiativă lansată de către Departamentul de Stat SUA, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație (AISE) (www.aice.md), care a lansat recent o serie de cusruri de limba engleză inovatoare și creative pentru tineri și adulți (www.aise.md ), își deschide ușile sâmbătă, 18 noiembrie, între orele 11.00-17.00, pentru a oferi o zi plină de traininguri, ateliere și lecții gratuite tuturor celor care doresc să studieze limba engleză prin intermediul celor mai noi resurse, metodici și tehnici de predare.

Împreună cu noi veți dezvolta mult mai mult decât doar competențe linvistice! Veți afla cum puteți studia online gratuit prin intermediul Platformei Coursera și cum puteți obține un certificat de la cele mai prestigioase universități din lume. De asemenea, am inclus în program lecții gratuite de limba engleză de afaceri, limba engleză pentru dezvoltarea carierei și public speaking în limba engleză. Vom organiza lecții gratuite pe tema managementului proiectelor în limba engleză și vă vom ajuta să livrați prezentări memorabile în limba engleză.

Vă așteptăm sâmbătă, 18 noiembrie, la sediul AISE situat pe str. Tricolorului 37/B – puteți participa la oricare dintre sesiunile din orarul de mai jos. Numărul de locuri este limitat!

Pentru a vă înregistra și primi un certificat de participare, vă rugăm să completați chestionarul online.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE ONLINE

11.00-12.15

Cum să studiem limba engleză gratuit online, prin intermediul Platformei Coursera, și să obținem un certificat de la cele mai prestigioase universități din lume

11.00-12.15

Cum putem să ne dezvoltăm competențele de public speaking în limba engleză prin intermediul    resurselor TED Talks

13.00-14.15

Cum să studiem limba engleză cu ajutorul diverselor instrumente web

13.00-14.15

Lecție gratuită de limba engleză de afaceri (nivel A2-B2)

15.00-16.15

Lecție gratuită de managementul proiectelor în limba engleză (nivel A2-B2)

15.00-16.15

Strategii de captarea atenției și livrarea unei prezentări memorabile în limba engleză (nivel A2-C1)

Cartea de vizită a Academiei de Inovare și Schimbare prin Educație (www.aice.md) include o serie de proiecte educaționale inovatoare care ridică conceptul de dezvoltare profesională la un alt nivel. Printre acestea se numără ”Programul de burse Access pentru studierea limbii engleze” finanțat de către Departamentul de Stat, SUA, ”Platforme educaționale online pentru cadrele didactice din Republica Moldova”, ”Ziua globală a tineretului în acțiune”, ”Serviciul de bibliotecă iCAN pentru o carieră de succes”, finanțat de către Programul Novateca, ”Limba engleză pentru educație mediatică”, ”Anul Limbilor Europene în Republica Moldova” și ”Parteneriatul școlar dintre Republica Moldova și Statul Carolina de Nord, SUA”. Recent, AISE a lansat o gamă inovatoare de cursuri de limba engleză pentru elevi și adulți.

Cursurile pe care le propunem dezvoltă mult mai mult decât doar competențele lingvistice necesare pentru a vorbi limba engleză fluent și convingător. Am elaborat programe de studii care vor pregăti cursanții pentru provocările secolului XXI. Pe lângă cursuri tradiționale de studiere a limbii engleze conform Cadrului Eurpean Comun de Referință pentru Limbi propunem și cursuri de management și leadership, cursuri de public speaking și cursuri de limba engleză pentru angajați. Întrucât suntem unul dintre liderii naționali în eLearning și reprezentanți ai Rețelei Internaționale iEARN în Republican Moldova, profesorii noștri vor interacționa cu studenții și în afara orelor, prin intermediul platformelor online, îi vor implica în proiecte internaționale cu impact global, iar cursanții vor îndeplini sarcinile cu ajutorul diverselor instrumente web 2.0.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md