Termen limita prelungit: Apel la candidaturi LEAD 2018 - program de leadership dedicat tinerilor juristi din R.Moldova

Vrei să contribui la schimbare?

Vrei să devii lider în sistemul de justiție?
Vrei să fii parte dintr-o rețea puternică de tineri motivați?

Asociația INK împreună cu Centrul Român pentru Politici Europene – R.Moldova, cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei lansează apelul la candidaturi pentru ediția a 2-a a programului LEAD dedicat tinerilor juriști din Republica Moldova.

Programul LEAD 2018 se adresează tinerilor juriști din Republica Moldova aflați în primii 5 ani de carieră profesională (indiferent de profesia juridică exercitată – judecător, procuror, avocat, notar, executor judecătoresc, jurisconsult, consilier juridic, asistent universitar, polițist, etc.), masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.

Vom selecta cei mai buni 20 de tineri juriști care vor demonstra potențial de lideri și dorință de a fi factori de schimbare în sistemul de justiție. Îi căutăm pe acei tineri juriști care au curaj, inițiativă, iau decizii pe baza unor valori și principii bine conturate,  sunt motivați și decişi să lupte pentru opiniile și visurile lor!

Pentru a te înscrie în procesul de selecție, trimite-ne un dosar de candidatură care să conțină:

  • un CV,
  • o scrisoare de motivație de o pagină
  • un eseu de maxim 2 pagini în care să prezinți o idee cu impact asupra sistemului de justiție din Republica Moldova, pe care dorești să o implementezi. 

Documentele trebuie redactate în limba română, mărimea caracterelor 11 și o distanţă de 1,5 între rânduri.
Trimite candidatura ta în limba română  la adresa leadership@ink.org.ro până pe 9 noiembrie 2017, ora 23:59.

Procesul de selecție constă din:
– preselecția candidaturilor (6-12 noiembrie 2017) și
– interviuri cu candidaţii preselectaţi (18-20 noiembrie 2017).

Rezultatul final va fi comunicat până la data de 15 decembrie 2017. Toți candidații, atât cei admiși cât și cei respinși în diferitele etape de selecție, vor fi informaţi prin e-mail.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, intră pe www.ink.org.ro. Ne găsești și pe Facebook la adresa www.facebook.com/LeadMoldova/.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md