Sesiune de instruire pentru generarea de idei de proiecte în domeniul practicilor inovatoare în agroecologie, adaptate la schimbările climatice

Programul de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, invită ONG-urile din Moldova să participe la un program de instruire în domeniul practicilor inovatoare de agroecologie.

Sesiunea îşi propune dezvoltarea abilităţilor şi fortificarea capacităţilor ONG-urilor în formularea propunerilor de proiecte competitive, dedicate promovării practicilor agro-ecologice inovative, adaptate la schimbările climatice, dezvoltării ideilor de proiect și transferului bunelor practici.

Acest training este organizat în cadrul Programului de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) şi executat de Oficiul Naţiunilor Unite pentru Servicii de Proiect (UNOPS).

Programul de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu oferă sprijin organizațiilor neguvernamentale și comunităților în țările în curs de dezvoltare prin oferirea de granturi pentru soluționarea problemelor globale de mediu. Mai multe informații despre program pot fi găsite pe pagina www.sgpmoldova.org

Rugăm să confirmați participarea Dvs. sau a reprezentanților organizației până la data de 29 octombrie 2017, prin transmiterea formularului de aplicare completat (anexa A), la adresa de e-mail: sgp.gef.md@gmail.com. Rugăm în subiectul mesajului să indicați „Numele, Organizaţia, Oraşul”.

Sesiunea va dura timp de 2 zile în prima jumătate a lunii noiembrie 2017.

Agenda sesiunii, zilele desfăşurării acesteia, precum şi altă informaţie relevantă va fi transmisă după confirmarea selectării.

Invitaţia la sesiune o puteţi găsi aici.

logo GEF SGP UNDP Copy Copy

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md