CCI a RM invită companiile din domeniul serviciilor de proiectare, sectoarele aprovizionării cu apă şi canalizare şi eficienţă energetică la seminarul de instruire: „Proceduri de achiziții publice UE de tip PRAG”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ) invită companiile din domeniul serviciilor de proiectare, sectoarele aprovizionării cu apă şi canalizare şi eficienţă energetică, la prima sesiune de formare din cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”.

Tema primului seminar este axată pe: „Proceduri de achiziții publice UE de tip PRAG”. Sesiunea va avea loc la data de  3 noiembrie 2017, orele 9.00-17.00, în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie a RM (bd. Ştefan cel Mare 151).

Una din provocările comune în domeniul achizițiilor publice cu finanţare externă este experienţa redusă în aplicarea procedurilor PRAG în Moldova, fapt ce duce la lipsa interesului agenților economici la procedurile de achiziţii publice.

În acest context, CCI susține agenţii economici prin organizarea seminarelor de instruire în vederea dezvoltării capacităților și facilitării participării companiilor  în procesul de valorificare a fondurilor europene.

Informații suplimentare: Direcţiei Relaţii Internaţionale din Cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, tel.: 022 -22 13 91, e-mail: victoria.barbulat@chamber.md.

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md