Atelier de lucru „Cum aplicăm Legea Voluntariatului”

2Baner Ana

Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” continuă organizarea atelierelor de lucru cu tema „Aspecte legislative privind acreditarea instituțiilor gazdă a activității de voluntariat”, pentru coordonatorii de voluntari din cadrul instituțiilor gazdă a activității de voluntariat.

Atelierul va avea loc în data de 20 octombrie 2017, ora: 10:00 în cadrul Centrului Republican pentru Copii și Tineret „Artico” (bd. Ștefan cel Mare 169, et. 1, sala Nota 10).

Scopul atelierului este de a motiva și sprijini coordonatorii de voluntari din cadrul Instituțiilor Gazdă a Activității de Voluntariat în completarea documentației ce vizează lucrul în domeniu, precum și procedura de obținere și completare a carnetelor de voluntariat.

Agenda atelierului de lucru implică următoarele subiecte:

  • Programul de voluntariat – modul de întocmire și importanța;
  • Regulamentul intern cu privire implicarea voluntarilor – necesitatea acestuia în activitate organizației gazdă;
  • Recrutarea și motivarea voluntarilor în carul organizației gazde a activității de voluntariat; Prevederi legislative pentru întocmirea contractului de voluntariat;
  • Dosarul personal al voluntarului;
  • Procedura de solicitare/eliberare a carnetelor de voluntariat;
  • Completarea registrelor de evidență a voluntarilor, carnetelor de voluntariat și certificatelor nominale de voluntariat.

Taxa de participare este de 100 lei (se achită în contabilitate) și include un prânz complet, 2 pauze de cafea și certificatul de participare.

Pentru a vă înregistra, este necesară completarea Formularului de înregistrare. Numărul participanților pentru un atelier este de 20 de persoane, prioritatea se va acorda după numărul de înregistrare. În dependență de numărul solicitanților vor fi organizate mai multe ateliere. Termenul limită de aplicare este 17.10.17.

Nu sunt eligibile formularele incomplete şi recepţionate după termenul limită.

Pentru detalii privitor atelierul de lucru vă puteți adresa la Bezărău Ana, facilitator în cadrul atelierul de lucru, tel: 068093861, e-mail: anisoarabezarau@gmail.com

Atelier de lucru: „Aspecte legislative privind acreditarea instituțiilor gazdă a activității de voluntariat”

20 octombrie 2017, ora: 10:00

Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” 

(bd. Ștefan cel Mare 169, et. 1, sala Nota 10).

Termenul limită de aplicare este 17.10.17.

Pentru detalii: Bezărău Ana, tel: 068093861, e-mail: anisoarabezarau@gmail.com

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md