Atelier ”Tu poți opri corupția!”.

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate și Asociația Presei Independente (API) anunță atelierul ”Tu poți opri corupția!”.

Pe durata atelierului, participanții, împreună cu experți din Georgia, România și Moldova vor discuta și analiza cazuri de corupție, conflicte de interese, rolul Centrului Național de Anticorupție în identificarea și prevenirea cazurilor de corupție, dar și cazuri de bune practici.

Atelierul va avea loc în perioada 16-17 octombrie în afara Chișinăului. Transportul din/spre Chișinău și cazarea sunt asigurate de organizatori.

Doritorii de a participa la atelier vor trimite un e-mail prin care își vor exprima intenția de participare, cu menționarea instituției în care activează și datele de contact, pe adresa diana.lungu@api.md până la data de 11 octombrie, ora 18.00. Prioritate se va acorda jurnaliștilor.

Pentru detalii, contactați-o pe Diana Lungu, coordonatoare comunicare API, la numărul de telefon 0 22 210602.

Acest eveniment a fost organizat cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania în cadrul proiectului "Dezvoltarea cooperării cu societatea civilă în țările Parteneriatului Estic și Rusia".

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md