Totul despre concedieri. Documentarea corecta a concedierilor.

Smiley face

 

Centrul de excelență în resurse umane pentru manageri (CERUM) este o platformă de comunicare pentru specialiștii în resurse umane. Ne vom împărtăși cu experiența acumulată în ani și timp, vom livra consiliere, informații și practici implementate și care funcționează în mediul nostru național. Managementul resurselor umane este un domeniu plin de provocări și care asigură o creștere continuă profesională și personală. CERUM propune să ne dezvoltăm împreună, creând o rețea de profesioniști care vin din toate domeniile economice, unde poți veni și solicita sfaturi, practici bune, recomandări.

Pe 20 Octombrie CERUM va propune un seminar practic în format deschis pentru specialiștii care sunt implicați nemijlocit în procesele de concediere a salariaților întreprinderilor.

În cadrul seminarului practic veți primi recomandări și sfaturi practice despre faptul cum să documentați corect și la timp situațiile care apar pe parcursul activității și care pot servi drept temei pentru a se încadra în prevederile art. 86 din Codul Muncii al RM. Informația, cunoștințele și expertiza livrată vă vor ajuta să minimizați riscurile apariției conflictelor și în final a litigiilor de muncă.

De asemenea în cadrul seminarului va fi examinat aspectul emoțional - psihologic al părților implicate în aceste procese în cazul concedierilor și pregătirea către ultimul interviu cu cei concediați.

Instruirea va fi livrată în limba română, iar în cazul apariției necesității (participanți –vorbitori de limbă rusă) vor fi date explicații și în limba rusă.

Grupul țintă al seminarului practic sunt manageri HR, juriști, conducători de toate nivelele și alte persoane interesate sa-și aprofundeze și să-și actualizeze cunoștințele în materia dată.

Pentru participare, completează formularul:
https://goo.gl/forms/WzXCnD1tkAHrOaiL2

Vă așteptăm cu drag !

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md