Aplică la Școala de Gândire Critică „Challenger 5”!

Institutul Național Democratic din Moldova (NDI) lansează programul Challenger, ediția a cincea, un program destinat tinerilor profesioniști, cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 ani

 
Ce este Challenger? 

Challenger este un program competitiv, cu durata de un an, care oferă un ansamblu de instruiri unui grup de tineri, ce activează în diverse domenii.  

 

Care este scopul programului?  

Programul are drept scop formarea unui grup de tineri profesioniști, care vor elabora politici publice conectate la necesitățile oamenilor.

Participanții programului vor avea posibilitatea să: 

  • abordeze o problemă prioritară din mediul de afaceri/media/ecologic/educațional/instituțional ș.a.; 
  • elaboreze strategii care vor rezolva problema identificată; 
  • prezinte propriile propuneri de politici publice sub forma dezbaterilor publice; 

În urma programului, participanții vor obține abilități avansate de cercetare și analiză a celor mai importante probleme cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova și vor ști să creeze propuneri de politici publice, care pot fi implementate imediat.

 

Cum se face înscrierea în cadrul programului?

Participanții vor fi selectați în baza formularului de înscriere și a interviului. Doritorii de a participa în cadrul programului, sunt încurajați să completeze acest formular.


Termenul limită este 8 octombrie 2017, ora 17.00.   
 
 
Care este durata programului?

Programul va dura un an și va conține 10 workshop-uri (zile de sâmbătă și duminică) teoretice și practice și câte două sesiuni de mentorat pe lună.  

Pentru mai multe detalii, accesați www.challenger.md

  
Programul este susținut de către NDI Moldova. NDI (National Democratic Institute for International Affairs) este o organizație neguvernamentală, neafiliată politic și non-profit, care mai bine de trei decenii susține instituțiile și practicile democratice în întreaga lume. 

Din 2003 în Moldova, NDI contribuie la promovarea responsabilizării guvernării prin creșterea participării cetățenilor în procesele politice și în viața comunitară.

 

Contacte:

www.challenger.md / https://www.facebook.com/challengermoldova/

Paulina Cernăuțanu

Email: pcernautanu@ndi.org

Telefon: +373 684 39 191

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md