Apel de participare la programul Hospitality PLUS Moldova

Asociația Naționala pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM) demarează un nou program pentru dezvoltarea sectorului de ospitalitate, inclusiv unități de cazare, hotele, prestatori de servicii turistice din Republica Moldova, cu genericul ”HOSPITALITY+MOLDOVA”. Programul va fi implementat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Agenției Suedeze pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida) prin intermediul Proiectului de Competitivitate din Moldova.
”HOSPITALITY+MOLDOVA” va cuprinde programe de evaluare, educare, asistență tehnică și transfer de cunoștințe, etc.
HOSPITALITY+MOLDOVA lansează primul component de suport: ”Mystery Guest Programme” destinat îmbunătățirii nivelul calității serviciilor hoteliere din Republica Moldova, prin evaluarea obiectivă a serviciilor propuse de către un expert internațional sub acoperire (auditor) și de a oferi posibilitatea instruirii personalului în urma evaluarii efectuate. În rezultatul programului, hotelele evaluate vor putea crește competitivitatea afacerii și ameliorarea servicii prestate turiștilor / vizitatorilor.

”Mystery Guest Programme” va cuprinde: evaluarea pachetului de servicii ”sub acoperire”, raport de evaluare și sesiune de coaching individuală cu fiecare hotel în parte, program de training și educare. Pentru lacunele identificate se pot identifica programe suplimentare de asistență pentru industria hotelieră și de ospitalitate a Republicii Moldova.
Doar max. 6 hotele vor fi incluse în programul ”Mystery Guest”, cu derulare în perioada Octombrie – Noiembrie 2017. Selectarea beneficiarilor se va efectua în baza următoarelor criterii:
1. Aplicantul va completa formularul de inscriere până la 14 septembrie a.c.
2. Aplicantul este un hotel convențional clasificat la 4-5 stele și dispune de min.12 camere.
3. Aplicantul va achita o contribuție de participare la program de 4000 MDL  în scopul acoperirii costurilor de logistică și organizare.
4. Aplicantul va rambursa ”oaspetelui anonim” cheltuielile sale de transfer aeroport-hotel-aeroport, consumație și acomodarea acestuia în perioada de evaluare (aprox. 1-2 nopți)
5. Aplicantul se angajează să aplice și respecte recomandările experților în cadrul programului.

Cheltuileile de program, precum serviciile companiei internaționale de audit, evaluarea, training și servicii de coaching după evaluare, sunt acoperite de Proiectul de Competitivitate din Moldova. 

Selecția hotelelor beneficiare se va efectua de o comisie mixtă constituită din reprezentanții Proiectul de Competitivitate din Moldova și ANTRIM.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md