Atelier ”Instrumente de investigare a achizițiilor publice”

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate și Asociația Presei Independente (API) invită jurnaliștii, experții din domeniul media, cercetătorii, bloggerii, reprezentanții societății civile, alte persoane interesate, la atelierul Atelier ”Instrumente de investigare a achizițiilor publice”.

Atelierul va avea loc în perioada 16-17 septembrie, în incinta Complexului Turistic ”Costești”, Ialoveni. Transportul și cazarea sunt asigurate de organizatori.

Pe durata atelierului, participanții, împreună cu experții invitați din Ucraina, România și Moldova vor discuta și analiza cum funcţionează bazele de date deschise din domeniul achiziţiilor publice, instrumente utilizate în analizarea investițiilor publice, metode de scriere a articolelor despre sistemul de achiziții publice etc.

În calitate de experți sunt invitați Ana Poenariu de la RISE Project România; Viktor Nestulia de la Transparency International Ucraina; Anastasia Nani și Natalia Porubin de la Centrul de Investigații Jurnalistice, Moldova.

Mai multe detalii despre sesiunile atelierului, găsiți în agendă.

Doritorii de a participa la atelier vor trimite un e-mail de confirmare pe adresa diana.lungu@api.md până la data de 12 septembrie, ora 18.00.

Pentru detalii, contactați-o pe Diana Lungu, coordonatoare comunicare API, la numărul de telefon 0 22 210602.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md