Asociația Națională a Scouților din Moldova anunță înscrierea la seminarul teoretic de elaborare a modulelor de lucru pentru liderii scout

Doriți să deveniți lider în cadrul ANSM?

Doriți să vă îmbunătățiți experiența de lider scout?

Doriți să faceți parte dintr-o echipă internațională și să vă împărtășiți cu cele mai bune practici din propria experiență de lucru în calitate de lider?

Asociația Națională a Scouților din Moldova (ANSM) anunță înscrierea la seminarul teoretic de elaborare a modulelor de lucru pentru liderii scout.
ANSM anunță selecția a 25 de participanți în cadrul unui seminar teoretic de instruire realizat în colaborare cu Organizația Scout Daneză și DUF în perioada 15-17 Septembrie 2017.

Instruirea se va desfășura la Vadul-lui-Vodă, în cadrul complexului turistic Odiseu.

Cheltuielile pentru cazare și alimentare vor fi acoperite de către organizatori. Locurile la eveniment sunt limitate.

Participanții înscriși la primul eveniment al proiectului vor participa obligatoriu și la celelalte evenimente din proiect (ianuarie, martie 2018). Seminarul face parte din proiectul ”Consolidarea grupurilor Scout – consolidarea organizației” ce se implementează de către Asociația Națională a Scouților din Moldova în perioada 01.02.2017 – 30.11.2018 în colaborare cu Organizația Scout Daneză și DUF.

Scopul general al proiectului este de a consolida Asociația Națională a Scouților din Moldova prin fortificarea grupurilor locale și a liderilor în ANSM.Liderii locali vor avea posibilitatea să împărtățească cunoștințele și experiența lor și vor dezvolta de comun un program calitativ pentru planificarea și implementarea activităților bazate pe metoda scout.

Așteptăm aplicările Dvs. până pe data de 08.09.2017 ora 23:00 la adresa scout_moldova@yahoo.com
Mai multe detalii și formularul de aplicare găsiţi aici: http://scout-moldova.md/index.php/activitati/activitati-locale/120-acumuleaza-experienta

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md