Destination Africa 2017 - Misiunea cumpărătorului în Cairo, Egipt

Camera de Comerţ şi Industrie a RM, în cooperare cu Consiliul Naţional al Textilelor din Egipt, are deosebită plăcere de a invita agenţii economici să participe la expoziţia „Destination Africa 2017”, în cadrul programului internaţional „Misiunea Cumpărătorului”. Evenimentul se va desfăşura în perioada 10-13 noiembrie 2017 în or. Cairo, Egipt.

Această expoziţie va găzdui companii din întreaga lume din domeniul textilelor, textile pentru decoraţiuni interioare şi confecţii, textile pentru casă, fire textile şi ţesături. Participanţii vor avea posibilitatea să iniţieze colaborări în domeniul importului, exportului cu ţările din zona Africii de Nord şi orientului Mijlociu, pentru a-şi extinde pieţele de desfacere.

Programul evenimentului prevede: vizitarea expoziţiei regionale a ţărilor africane „Destination Africa 2017”, participarea la conferinţa internaţională şi la întruniri de afaceri bilaterale.

Limba oficială a evenimentului este limba engleză. Organizatorii nu oferă servicii de traducere.

Organizatorii acoperă: biletul de avion (Chişinău-Cairo-Chişinău), cazarea în hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, transfer aeroport-hotel, hotel-aeroport, transport intern, vizitarea expoziţiei, participarea la întrevederi de afaceri, vizitarea întreprinderilor la solicitare.

Participanţii achită: taxa de participare. Membrii CCI a RM 3000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 3500 MDL (toate taxele incluse).

Pentru participare este necesar de completat unul din formularele: formular pentru companiile de articole de îmbrăcăminte (Anexa 1), formular pentru companiile din domeniul textilelor pentru casă (Anexa 2), formular pentru companiile din domeniul textilelor (Anexa 3).

Solicitările pentru completarea formularelor de participare la Misiunea Cumpărătorului în Egipt, le puteţi transmite prin email: victoria.barbulat@chamber.md sau inga.leontean@chamber.md sau pe tel/fax:
022 22 26 26. Pentru informaţii adiţionale vă puteţi adresa la Direcţia Relaţii Internaţionale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a RM. Persoane de contact: Victoria Barbulat şi Inga Leontean. 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md