CJI anunță înscrierea învățătorilor la un program de instruire în domeniul educației media

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită cadrele didactice (treapta primară) la un  program de instruire în domeniul educației pentru media.

Instruirea se va desfășura la Chișinău și va fi organizată în perioada 22-24 septembrie 2017.

Instruirea se va realiza în baza curriculei și a auxiliarului pentru pilotarea cursului opțional de educație pentru media. Scopul acestor formări este de a crește gradul de înțelegere și utilizare rațională a media de către elevi, de a forma un cetățean-consumator de media avizat și responsabil prin formarea competenței socioculturale de cunoaștere / înțelegere și apreciere a valorilor, normelor sociale transmise de media. Instruirile vor fi moderate de Loretta Handrabura, dr. în Filologie, conf. univ., UPS ”Ion Creangă” și Natalia Grâu  consultant superior, ME.

La program se pot înscrie învățători care activează într-o instituție de învățământ din Republica Moldova și care vor preda în anul de studii 2017-2018 clasele a III-a și a IV-a. Pentru vorbitorii de limba rusă va fi asigurată traducere.

Cheltuielile pentru cazare și alimentare vor fi acoperite de către organizatori. Locurile la eveniment sunt limitate. Participanții vor fi acceptați în ordinea înscrierii.

Persoanele interesate se vor putea înregistra la program până pe data de 15 septembrie. Cei interesați trebuie să trimită dosarul de participare, care va include: CV-ul cu un mesaj de participare (vă rugăm să specificați la care program doriți să participați ) la adresa info@ijc.md

Informații suplimentare puteți obține la Departamentul Instruire  și Comunicare al CJI, tel. (022) 21 36 52, mob. 069637382. Persoană de contact: Liliana Croitor, coordonatoare de programe.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Instruirile sunt organizate de Centrul pentru  Jurnalism Independent (CJI) în cadrul proiectului  ”Consolidarea libertății de opinie în Republica Moldova" cu susținerea Deutsche Welle Akademie și finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania.
 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md