Tabără de creație: Discovery for kids, 28 august - 1 septembrie

Club Creatie Apollo 01 02 02

Clubul de creație Apollo vă invită la

Tabără de creație ”Discovery for kids”

 

 
48381346ba19628c93eeb2a827b1b50f painted porcelain clay ideasCLUBUL DE CREATIE APOLLO este un club dedicat artelor, un cadru generos unde participantii sunt antrenati in activitati care sa le dezvolte creativitatea si imaginatia. Inspirați de civilizațiile vechi și de poveștile lor, ne vom exprima liber trăirile artistice și vom deveni pe rând artiști îndemânați, pictori, actori, poeți, sculptori ai vechilor civilizații.
 
Perioada de desfășurare: 28 august – 1 septembrie 2017
Programul de zi: 8:30-18:00
 
Cui se adresează? Copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani.
Locația de desfășurare: sediul Clubului de Creație Apollo, str. Gheorghe Asachi, nr 20/2, Chișinău (Telecentru, mai jos de Academia Militară Ștefan cel Mare.)
Locuri disponibile: 15.
 
Înscrierile se pot face până sâmbătă 26 august. După această zi nu mai putea înscrie copii, întrucât este necesar timp de realizare a reproducerilor arheologice în funcție de numărul de copii înscriși. Înscrierea presupune compleatarea Formularului de înscriere și achitarea taxei de participare.
 
 
Programul de activitati: Luni- Vineri
- Mic dejun
- Introducere în temetica taberei: în fiecare zi copii vor afla lucruri surprinzătoare și curioase despre animale, plante ciudate și pitre semiprețioase.
- Jocuri distractive de imaginație pentru a repeta cunoștințele prezentate de Centrul Educațional Apollo, despre plante, animale și piestre semiprețioase: ”Cine sunt eu? Cine esti tu?”, „Descoperă strategia”, ”Compune poezia”
- Pauză de ceai și fursecuri
- Jocuri distractive: ”Treasure hunts”.
- Prânz
- Atelier de îndemânare : modelaj în aluat (plante, animale, peisaje 3D).
- Joc teatral
- Cină
- Exerciții de psihologie: memorie asociativă, ,memorie fotografică, exerciții de asociere bazate de atribute/adjective.
 
- Vineri: 17:30: Ceremonia de oferire a Diplomelor și a Premiilor (în prezența părinților).
 
Informații suplimentare și înscrieri:
T./Whatsapp: +37379118608
E-mail: ClubuldecreațieApollo@gmail.com
 
Facebook:
Clubul de creație Apollo
Atelierul Atena MD – Reproduceri Arheologice
 
 
Taxa de participare: 250 lei /zi (include trei mese, pauze de ceai, fursecuri etc și toate materialele necesare desfășurării atelierelor de creație din cadrul taberei.) Toate lucrările realizate vor aparține copiilor. Total taxă de participare: 1250 lei (cinci zile).
 
Reducere: 25% pentru copii care au vechime la taberele noastre. (cel puțin trei tabere anterioare). Preț final cu reducere: 937 lei (cinci zile).
 
Oferta prieteniei! Pentru cei care aduc un prieten se oferă o reducere de 60%, de care beneficiază ambii. Preț final oferta prieteniei: 500 lei (cinci zile). Oferta este valabilă o singură dată pentru un prieten! Prezenta ofertă se menține până pe data de 26 august!
 
https://www.facebook.com/events/1904312876482164/?acontext=%7B%22ref%22%3A%224%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

 

 
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md