AO Phoenix selectează 3 tineri pentru un Training Course ERASMUS+ în Portugalia "Young Changemakers for Tomorrow"

AO Phoenix selectează 3 tineri pentru un Training Course ERASMUS+ în Portugalia "Young Changemakers for Tomorrow" în perioada 1-8 decembrie 2017.

Asociația Obștească Phoenix selectează 3 tineri motivați să învețe despre participare civică, incluziune socială, societate civilă și voluntariat prin prisma valorilor democratice europene, la Training-ul ERASMUS+ "Young Changemakers for Tomorrow" în Evora, Portugalia, metodologia educației non-formale. Costurile de transport sunt acoperite în limita a 530 EUR, cazarea și mîncarea asigurate.

Grupul internațional va fi compus din participanți din Azerbadjan, Georgia, Moldova, Bulgaria, Italia, Portugalia, și Ukraina.

Cerințele către reprezentanții care urmează a fi selectați sunt:

 

  • să fie lucrător de tineret/voluntar/lider în comunitate/activ în societate;
  • să demonstreze interes în domeniul studiat: participare civică, invluziune, societate civilă și voluntariat prin prisma valorilor democratice europene; și intenția de a dezvolta un proiect social în Republica Moldova;
  • să se angajeze să disemineze rezultatele Trainingului la întoarcere și să își împartășească experiența cu colegii/prietenii/semenii, precum și alte grupuri interesate;
  • să se angajeze să reprezinte organizația Phoenix în cadrul evenimentului și să fie disponibil pentru o viitoare colaborare la necesitate în cadrul organizației;
  • să fie dispus să respecte cerințele și regulile organizației gazdă a proiectului.

 

Prioritate va fi acordată celor care nu au mai beneficiat anterior de oportunitățile ERASMUS+ și celor cu interes sporit în subiectul trainingului. Perioada training-ului:1-8 decembrie 2017.


Pentru a aplica, completați formularul aici . Deadline 10 septembrie.

Puteți face cunoștință cu conceptul proiectului aici.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md