Euroregiunea Nistru invită reprezentanți din comunitățile locale să se înscrie la un proiect de planificare strategică!

Atenție! Încă mai aveți posibilitatea de a participa la un proiect de planificare strategică a comunității d-tră!

Etapele proiectului ”Bunaguvernare a comunităților teritoriale, experiența grupului Vișegrad în planificarea strategică pentru țările parteneriatului estic”: Training-uri și ateliere de lucru cu experți din R.Moldova,Ucraina,Polonia. Vizite de studiu în țările Grupului de la Vișegrad(Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria.) Elaborarea efectivă a strategiilor. Dezvoltarea comunităților pilot. Conferință internațională.

Prioritate se acordă autorităilor ale administrației publice locale de nivelul întîi și anume din satele, comunele Republicii Moldova care fac parte geografic din Euroregiunea Nistru împreună cu reprezentanții ai societății civile.

Depunerea formularului de participare  pîna la 25 aprilie 2017. Menționăm, limba de comunicare va fi în rusă. Aplicantul proiectului este Euroregiunea ”Nistru”, Parteneri Moldova:Consiliul Raional Soroca, AO Euroregiunea Nistru, Ucraina: ONG internațional „Ucraina-Polonia-Germania“, ONG „Centrului de Resurse și Informare- Vinița comunitara“. Parteneri din țările  Visegrad: Wielkopolska Centrul pentru Educație și cursuri municipale- WOKiSS (Polonia), Institutul de Dezvoltare și Stabilitate – ISD (Republica Cehă), Fundația „Atelierul de Dezvoltare Rurală“ (Ungaria), Euroregiunea Carpatica (Slovacia).

Detalii găsiți aici:http://dniester.eu/1540

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google