Atelier de creație pentru copii (gratuit)

Arnold Kind.00 00 11 24.Standbild004 Kopie copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În perioada 23 - 27 mai 2017, Centrul Cultural German AKZENTE organizează un atelier de creaţie pentru copii, ghidat de către Teatrul de hârtie din Nürnberg (Germania) şi susţinut de către Institutul Goethe din România.

În cadrul acestui atelier se propune realizarea unei piese de teatru din hârtie.  În prima zi se va lucra la o carte cu ilustraţii despre opiniile şi dorinţele copiilor, iar în zilele următoare acestea vor fi transformate într-o piesă de teatru. Rezultatele atelierului vor fi prezentate pe 27 mai 2017 în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de Păpuşi „Sub căciula lui Guguţă”, organizat de către Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă”.

Atelierul va avea loc în incinta Teatrului Municipal de Păpuşi „Guguţă” cu un program între orele 10:00 - 16:00. Atelierul de creație se va desfăşura în limba germană cu traducere în limba română.

Criterii de participare:

  • Copii cu vîrsta cuprinsă între 10 - 15 ani
  • Participarea obligatorie pe tot parcursul desfășurării atelierului
  • Acordul părinţilor pentru participarea în cadrul proiectului

Numărul de locuri este limitat. Participarea este gratuita.

Părinţii sunt rugaţi să expedieze un mesaj la adresa cultura@akzente.md pâna la data de 10 mai 2017, indicând numele, prenumele copilului,  vârsta şi datele de contact  (ale părinţilor). Ulterior părinţii vor semna o declarație de consimțământ prin care își declară acordul pentru înregistrarea video a activităților din cadrul atelierului, materialul video fiind utilizat doar pentru documentare.

La solicitare, putem oferi o adeverinţă de confirmare a participării la atelier pentru perioada indicată.

Atelierul de creație face parte dintr-un proiect internațional numit CONFERINŢA COPIILOR. CONFERINŢA COPIILOR este un proiect de teatru internațional desfășurat în mai multe țări concomitentPentru luna septembrie 2018 se preconizează o conferinţă generală a copiilor la Nürnberg (Germania), în cadrul căreia Teatrul de hârtie Nürnberg îşi propune să invite şi copii din Republica Moldova, participanți la atelierul desfășurat la Chişinău.­

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google