AO „Centrul Media pentru Tineri” lansează un program de susținere a tinerilor autoreprezentanți

Ajută-ne să distribuim acest articol:

AO „Centrul Media pentru Tineri” lansează „Empowerment Youth Program” (Program de Abilitare a Tinerilor), un proiect destinat oamenilor cu nevoi speciale din Republica Moldova, care doresc să se implice în activitatea localității sau în dezvoltarea organizației din care fac parte.

Pe parcursul anului 2018, un grup de 10 – 15 autoreprezentanți își vor dezvolta abilități de comunicare, leadership, activism civic și se vor putea înregistra la concursul de mini-granturi sociale, oferite pentru 7 tineri/tinere cu nevoi speciale.

Mini-granturile vor oferi persoanelor posibilitatea de a utiliza cunoștințele obținute și de a face schimbări în localitatea lor.

La program se pot înregistra tineri autoreprezentanți, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani, din orice regiune a Republicii Moldova. Data-limită: 20 februarie, 2018.

Formular de înregistrare: http://bit.ly/2nJOwDH

Costurile pentru instruiri, deplasări și alte activități vor fi suportate de către organizatori. Orice modificare va fi discutată cu persoanele implicate în program.

Autoreprezentant* - persoană cu nevoi speciale, capabilă să ia decizii cu privire la viața sa, să se autoreprezinte și să schimbe lucruri pentru sine și pentru cei din jur.

Programul face parte din proiectul „Abilitare prin Comunicare”, implementat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu susținere IM Swedish Development Partner și are scopul de a susține tinerii cu nevoi speciale în luarea deciziilor, solicitarea drepturilor, pentru a influența autoritățile publice locale și pentru a schimba lucrurile din jurul lor.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.