Granturi mici în domeniul advocacy şi protecţia persoanelor cu dizabilităţi (Termen extins)

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Keystone Moldova, cu finanțare din partea Uniunii Europene şi IM Swedish Development Partner anunță lansarea CONCURSULUI DE GRANTURI MICI în domeniul advocacy şi protecţia persoanelor cu dizabilităţi. 

Concursul de granturi mici este lansat în cadrul proiectului „Servicii sociale adresate persoanelor cu dizabilităţi pentru susţinerea măsurilor de promovare a încrederii între ambele maluri ale Nistrului”, implementat de către Asociația Keystone Moldova în parteneriat cu Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD) din Moldova şi Centrul de Resurse „OSORC”, finanţat de UE şi cofinanţat de IM Swedish Development Partner. 

Obiectivul principal al concursului de granturi mici este consolidarea capacităților organizațiilor societății civile locale în realizarea acţiunilor de advocacy pentru implementarea Convenției ONU cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilități ratificată de Republica Moldova în anul 2010. 

Rezultate aşteptate în urma implementării programului de granturi mici: 
• Cel puțin 5 organizații ale societății civile locale de pe ambele maluri ale Nistrului vor fi capacitate în managementul proiectelor finanțate de Uniunea Europeană;
• Organizaţiile de pe ambele maluri ale Nistrului vor implementa proiecte comune;
• Grupurile de părinţi a persoanelor cu dizabilităţi şi grupurile de iniţiativă îşi vor împărtăşi experienţa în advocacy şi protecţia drepturilor persoanelor cu dizabilităţi. 

Termenul limită de depunere a formularelor completate este: 31 ianuarie 2018, ora 18.00

Pentru mai multă informaţie, vă rugăm să consultaţi Anunțul Concursului de granturi mici.

Anunt concurs de granturi mici

Formularul de aplicare pentru grant

Formularul Matricea Logică

Formularul pentru Buget
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.